Amazon Prime Day: Sennheiser trådbundna hörlurar kostar mindre än €80!

Om du letar efter kabelanslutna hörlurar av hög kvalitet till ett bra pris, kan detta Prime Day-erbjudande från Amazon vara något för dig.

hjälm-sch

Sennheiser HD 599 Special Edition erbjuds för närvarande på Amazon till ett utmärkt pris.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

Sennheiser HD 599 i korthet:

  • Premiumhörlurar med kvalitetsljud
  • Kvalitetsmikrofon
  • Snygg och bekväm design

Hitta Sennheiser HD 599 för endast 79,99 € istället för dess lägsta senaste pris som visas på 166,14 €, det vill säga 52 % besparing!

Hitta Sennheiser HD 599 för 79,99 € på Amazon

Ett exklusivt trådbundet headset till ett fyndpris

Detta erbjudande på Sennheiser HD 599 Special Edition trådbundna hörlurar erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom fem arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 20,25 € per månad (inklusive 2,25 % av kostnaderna). Produkten kommer med två års garanti.

En komplett och bekväm Special Edition

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av trådbundna hörlurar från Sennheiser, ett märke med ett stort rykte inom området, modell HD 599, som erbjuds här i Special Edition.

Tack vare den öppna ergonomiska akustiska raffineringen gör den att ljudsignalen kan kanaliseras direkt in i dina öron för ljudåtergivning med omärklig distorsion, via röstspolar i aluminium som erbjuder utmärkt prestanda.

På kontaktsidan kommer headsetet med två avtagbara kablar, en 3 m med en 6,35 mm jackplugg och en kortare 1,2 m kabel med en 3,5 mm minijackplugg. Sennheiser HD 599 kan alltså tjäna dig både hemma och utanför, på flera typer av enheter.

Till råga på det har den en avancerad design som är både elegant och lätt, som har fördelen av att vara särskilt bekväm tack vare sammetsklädda öronkuddar och ett vadderat pannband, för att tillåta långa timmars lyssnande utan obehag. .

Sennheiser HD 599

Hitta Sennheiser HD 599 för 79,99 € på Amazon

Hitta de trådbundna hörlurarna åt dig tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta exceptionella erbjudande från Amazon som en del av Prime Day, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådbundna mobilhörlurarna 2022, för att se om detta Sennheiser-headset verkligen är överst i korgen.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button