Amazon Music Unlimited nu gratis i 3 månader, här är detaljerna

Amazon Music Unlimitedden mest kompletta versionen av onlineshoppingjättens musikströmningstjänst, är föremål för ett mycket intressant nytt reklaminitiativ.

Alla nya kunder kommer att kunna aktivera den och prova den helt gratis i 3 månader. Låt oss ta reda på hur du begär en gratis provperiod på tre månader.

Amazon Music Unlimited gratis i tre månader

Även om du förmodligen redan vet detta, är Amazon Music musikströmningstjänst från Jeff Bezos företag. Det är ett ganska komplext universum som ser: å ena sidan den nya gratisversionen tillgänglig för alla även utan ett Prime-abonnemang. Sedan hittar vi Prime Music som är versionen som ingår i prenumerationen för Prime-kunder och som innehåller över 2 miljoner låtar, utan reklam och till och med offline.

Äntligen Amazon Music Unlimited, vilket basic ger ett månatligt abonnemang från 9,99 euro med möjlighet att välja mellan Individ-, Familje- och Echo-planen. Amazon återlanserar med jämna mellanrum kampanjen som bara tillåter nya kunder att prova den rikare versionen är gratis i 3 månader av deras musikstreamingtjänst och det är precis vad de gör just nu. Det gör det igen nu, i november 2021, nära Black Friday 2021.

Senast den 10 januari 2022 kommer alla kunder som aldrig har registrerat sig för Amazon Music Unlimited och som aldrig har dragit nytta av den 30-dagars gratis användningsperioden kunna dra nytta av den. När den 3-månaders gratisperioden har avslutats förnyas prenumerationen automatiskt till en kostnad av 9,99 € per månad.

Relaterade Artiklar

Back to top button