Amazon: MiniTV föddes, det kostnadsfria alternativet till streamingtjänster

Kapplöpet om företräde i on demand-världen fortsätter. Alla plattformar försöker på något sätt göra det användbart exklusivt innehåll kan fånga allmänheten. Men dock också på grund av denna pandemi från covid-19 och den efterföljande ekonomiska krisen har inte alla idag råd med en fast månadskostnad genom prenumeration. Oroa dig inte, en stora nyheter testas av e-handelsjätten. Amazon introducerade enalternativ till streamingtjänster fri att hjälpa dem som har små ekonomiska resurser: det heter Amazon MiniTV. Låt oss ta reda på det tillsammans och se var den är tillgänglig just nu.

Amazon MiniTV testar projektet för att erbjuda innehåll till dem utan ekonomiska resurser

Över hela världen skördar den ekonomiska krisen många offer. Endast i Italien har familjer förökat sig synligt på fattigdomsgräns. Att klara sig i slutet av månaden blir allt svårare. Det verkar som Amazon har förstått detta och, istället för att investera pengar i betalinnehåll, är backa växeln.

Faktiskt i Indien startade en rättegång för en ny gratis streamingtjänst. Det heter Amazon MiniTV och det skulle garanterat gratis innehåll för alla. Ett alternativ till betalda plattformar för att hjälpa dem som inte har några ekonomiska resurser.

För många är faktiskt bara några euro i månaden oumbärliga för familjens försörjning. Amazon MiniTV kommer att vara tillgänglig direkt från den officiella appen för Prime Video. Hans innehåll kommer att vara tillgänglig utan kostnad och kommer att täcka:

  • TV-serier;
  • komediserie;
  • komedishower;
  • nyheter, teknik, mat, mode, hälsa och skönhet.

Tillkännagivandet av denna nya gratistjänst

Så här presenterades MiniTV av Amazon Indien: “”.

Av vad man har lärt sig är tjänsten för närvarande utvecklad exklusivt för indiska användare. Man tror dock att spridningen efter en rimlig prövotid även kan utvidgas till resten av världen. Amazon MiniTV är en alternativ tjänst som står i vägen för de vanligare behållarna av gratis videor redan tillgänglig.

Relaterade Artiklar

Back to top button