Amazon: krig mot SpaceX genom att lova billigt bredband

Amazon det verkar ostoppbart särskilt i kriget att Bezos utlöste mot Mysk och hans SpaceX. Uppenbarligen är detta en nivåstrid kommersielläven om det denna gång kan definieras Plats. Faktum är att e-handelsjätten har lovat att bredbandsuppkoppling ekonomisk ea billig för alla. Vad handlar det om? Här är detaljerna i denna spännande nyhet.

Amazon är redo för rymden med sin Kuiper

Konstellationen Kuiper kallas satelliter som Amazon kommer att göra med konkurrens ai Starlink av SpaceX. De är klara, eller nästan, 3 500 satelliter som måste garantera alla en förbindelse överkomligt och tillgängligt bredband. Kortfattat satellit internet för alla budgetar. En plan som också korsar Elon Musks. Vem vet om han blir glad över den här nyheten. För nu är han distraherad av avtalet med NASA för att komma till månen.

Återvänder till Amazon, det nya uppdraget ser huvudpersonen Ula, United Launch Alliancesamriskföretaget mellan Lockheed Martin Och Boeing. Det sistnämnda kommer att åta sig att avfyra Bezos satelliter i omloppsbana med Atlas 5 från Cape Canaveral. Kostnaderna för kontraktet har inte avslöjats och även när första nedräkningen. På Ulas officiella hemsida kan du bara läsa priset för varje enskild lansering, ca 109 miljoner dollar.

Bezos och hans uppdrag till förmån för de minsta

Från hur Bezos tillkännagav det verkar det vara en uppdrag till förmån för den sista den du förbereder dig för att skapa med Amazon Kuiper. Faktum är att han i ett av sina uttalanden sa: “”.

Ett uppdrag som kommer att delas upp i 5 etapper lansering, men fortfarande från Amazon finns det inga detaljer om det. De dimensionera av satelliterna frekvens lansering och annan viktig information för att förstå hur mycket konkurrens kan göra mot andra. För andra menar de SpaceX, Ljus hastighet från Telesat Och OneWeb.

Relaterade Artiklar

Back to top button