Amazon har blivit galen: ge Kindle Unlimited gratis till alla användare

Amazon befinner sig i en verkligt exceptionell kampanjperiod, med lösningar som erbjuds fri men bara under en viss tidsperiod. Detta skulle därför vara det exakta tillfället att utnyttja alla dessa situationer, som inte ofta uppstår. Amazon har visat sig vara överlägsen alla andra tjänster eftersom det sätter användarna i stånd att få maximalt utan kostnad.

Det är den berömda tjänstens tur Amazon Kindle Unlimited, vilket kommer att tillåta obegränsade avläsningar på alla enheter för alla som därför går för att dra nytta av de fördelar som erbjuds. Detta kommer att vara obegränsad åtkomst bortom 1 miljon e-böcker på vilken enhet som helst. Så, denna nya kampanjperiod har kommit för att tas direkt från den här länken.

Amazon Kindle Unlimited: den berömda lästjänsten kommer utan kostnad under de kommande tre månaderna

Amazons Kindle Unlimited kan prenumereras gratis i tre månader endast för berättigade Prime-kunder. Det blir då automatisk förnyelse a 9,99 € per månad därefter med kampanjen som gäller från början av denna oktober till nästa 12 oktober 2022.

Vi påminner dig om att det kommer att vara begränsad tillgång till mer än 1 miljon titlar och att du kan läsa var och när du vill använda läsprogrammet Kindle.

Uppenbarligen påminner vi dig om att alla som prenumererar på den här tjänsten kan dra nytta av den i tre månader gratis utan att behöva förnya. Faktum är att det räcker med att prenumerera på tjänsten och sedan undvika att förnya den ifall du inte skulle vara nöjd. Kvalitet är garanterad, precis som allt Amazon erbjuder.

Relaterade Artiklar

Back to top button