Amazon halverar priset på Google Nest WiFi-routern

Google Nest WiFi är en router som ansluts direkt till din box för att utöka sin WiFi-räckvidd över en yta på upp till 120 m² och finns till försäljning idag på Amazon.

Google Nest WiFi-router © Google

Google Nest Wifi-routern är ett viktigt tillskott till din hemautomatiseringsinstallation eftersom du med den här enheten kommer att få en riktig Wifi-boost i ditt hem.

Google Nest WiFi i ett nötskal

  • 802.11a standard
  • Dubbelbandsklass
  • Fullt styrbar via Google Home

Google Nest WiFi säljs normalt ensam för 159 €. Du kan hitta det idag på Amazon för endast 59,99 €, nu eller aldrig för att testa detta vackra föremål.

Hitta Google Nest WiFi för 59,99 € på Amaozn

Google Nest WiFi är till sitt bästa pris

Har ditt wifi hemma några svagheter? Google erbjuder dig att åtgärda problemet med Nest Wifi, en liten cylinder för att ansluta till din Internetbox och som konfigurerar sig själv automatiskt. För att dra nytta av det: gå till Amazon för att beställa det för 59,99 €.

Det är ett riktigt fynd, för vanligtvis, oavsett om det är på Amazon eller någon annanstans, kostar det normalt 159 €. Och om du vill utöka den här installationen kan du också beställa satellitrepeaters, var och en utrustad med Googles röstassistent.

En Google WiFi-router som gör jobbet mycket bra

Google Nest Wifi är en väldigt enkel router, både i design och i användning. Den har formen av en sfär som är några centimeter hög och i diameter och har bara två uttag: en för ström och en för Ethernet.

Du kopplar in den nära din Internetbox och du måste ansluta den via Ethernet till en av de tillgängliga portarna. Sedan är det bara att driva den med ett eluttag. Google Nest WiFi ställer in sig själv, och efter en snabb svepning genom Google Home-appen är den redo att användas.

Även via appen kommer du att kunna se vilka enheter som är anslutna till ditt Google Nest och eventuellt förbjuda några av dem, kontrollera anslutningshastigheten på enheterna och överlag kontrollera hela ditt nätverk.

Google Nest WiFi-router © Google

Hitta Google Nest WiFi för 59,99 € på Amazon

Kolla in de bästa Wi-Fi-routrarna

Om du letar efter en annan bra Wi-Fi-router än Google Nest kan du konsultera Clubics jämförande guide tillägnad dessa enheter. Med skrivproven och topp 3 hittar du säkert det du letar efter.

Relaterade Artiklar

Back to top button