Amazon försäljning: Fire TV Cube 4K kunde inte vara mer tillgänglig

Amazon har äntligen lossat tyglarna på priset på sin Fire TV Cube, en Android-box utrustad med Alexa som kan förvandla vilken TV som helst till en uppkopplad modell.

cubestick.jpg

Fire TV Cube är en sorts kubisk avkodare som ansluts till din TV via HDMI och ger dig tillgång till alla de populäraste ljud- och videostreamingtjänsterna, plus Alexa inbyggd.

Se alla reaerbjudanden

Fire TV Cube i ett nötskal:

  • Handsfree-användning med Alexa
  • 16 GB lagringsutrymme
  • Stöd för Dolby Vision, HDR och HDR10+ och Dolby Atmos

Fire TV Cube är en produkt som normalt är värd 119,99 €. Och just nu kan Prime-medlemmar beställa den för bara $69,99.

Hitta Fire TV Cube för 69,99 € på Amazon

Ett nyckelerbjudande för Amazon Prime-medlemmar

Detta är ett erbjudande endast för Amazon Prime-medlemmar. Fire TV Cube, denna lilla kubiska låda som fungerar som ett multimediakraftverk, finns till försäljning för endast 69,99 €. Tack vare det kommer du att ha tillgång till live- och streaming-TV på vilken enhet som helst med ett HDMI-uttag med en WiFi-anslutning inte långt borta.

Om du vill njuta av det medan du inte är Prime kan du prova 30-dagars gratis provperiod. Du kommer att kunna beställa din Fire TV Cube till ett lägre pris och även njuta av fördelarna med Prime Video och Prime Gaming.

Alla möjligheter med Fire TV Cube 4K

Genom att ansluta Fire TV Cube 4K till din TV kommer du att kunna komma åt alla online video- och musiktjänster som finns tillgängliga i Amazon-butiken. Sedan är det bara att logga in på var och en av apparna för att dra nytta av dem.

Fördelen? Att kunna njuta av 4K överallt, med tillägg av Alexa-integration så att du kan styra allt med rösten. Fire TV Cube har även en mikro-USB-port som du kan använda för att ansluta dina externa enheter med en adapter.

Fire TV Cube är en fantastisk produkt att ta med överallt. Perfekt för att följa din sommarserie under semestern.

Amazon FireTV Cube

Hitta Fire TV Cube för 69,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Fire TV Cube 4K.

Jämför de bästa Android TV-boxarna

Om du är intresserad av Android-boxar är du medveten om att det finns ett stort antal modeller. För att jämföra dem innan du väljer den du vill ha mest, kan du konsultera testerna och åsikterna från Clubic-redaktionen på sidan för den dedikerade jämförande guiden.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button