Amazon försäljning: denna Aukey XL musmatta är riktigt billig

aukey musmatta

Stor musmatta, stor rabatt! För försäljningen har Amazon beslutat att sänka priset på Aukey-mattan, i storlek L. Priset på produkten har verkligen sänkts med mer än hälften, till mindre än €11.

Se erbjudandet Aukey L musmatta för 10,61 € på Amazon

58% rabatt

Behöver du en stor musmatta, speciellt för dina långa spelsessioner online? Teamet från Clubic Bons Plans har hittat fram en bra affär för dig, som gör att du kan utrusta dig själv samtidigt som du bevarar din budget.

Det är verkligen en lång musmatta signerad Aukey, för närvarande till försäljning på Amazon. Vanligtvis säljs den för 24,99 € på plattformen, den är tillgänglig för endast 10,61 € under rean. Detta motsvarar en rabatt på 58%! Observera dessutom att den levereras av Amazon. Om du kompletterar din varukorg så att den överstiger 25 €, kommer du därför att kunna dra nytta av gratis hemleverans.

Bred och bekväm

I verkligheten rymmer den här mattan inte bara din mus. För med måtten 800 x 300 x 4 mm kan den även användas som stöd för ditt tangentbord, eller till och med andra tillbehör. Tjockleken för sin del erbjuder hög komfort för dina handleder, förstärkt av gummimaterialet och de flätade kanterna.

Dessutom har mattans yta specialdesignats för optiska möss. Det säkerställer alltså exakta och flytande rörelser av markören.

Slutligen ger tillbehörets sammansättning stor motståndskraft mot stänk, vilket kommer att visa sig mycket användbart för dem som tenderar att spilla sin drink framför sin dator…

Se erbjudandet Aukey L musmatta för 10,61 € på Amazon

Knappt mer än 10 € för en matta som rymmer tangentbord och mus, det är vad Amazon erbjuder under rean. Ett erbjudande som kommer att passa speciellt spelare!

sales_sitebanner

Varför rekommenderar Clubic den stora Aukey-musmattan?

  • Stora dimensioner
  • Handledskomfort
  • Vätskemotstånd

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa musmattorna 2021

Se alla flasherbjudanden på Amazon

Läs också:
Försäljning: de bästa högteknologiska kampanjerna strax före den fjärde nedgången

Relaterade Artiklar

Back to top button