Amazon: ett alternativ låter dig använda din Echo Show som en övervakningskamera

Amazon Echo Show 10

Det är nu möjligt att förvandla din Echo Show till en övervakningskamera genom att aktivera ett alternativ.

Om det redan var mer eller mindre möjligt att använda din Echo Show på det här sättet med “Drop-In”-funktionen, kallas detta nya alternativ ”
Home Monitoring” är mer specialiserad och tar bort nackdelarna med “Drop-In”.

Läs också:
Eufy-kameror: en uppdatering gjorde videoflöden tillgängliga för andra användare

Din Echo Show förvandlats till en extra övervakningskamera

Detta “Home Surveillance”-alternativ låter dig nu använda din Echo Show som en backupövervakningskamera. Detta var redan mer eller mindre möjligt med “Drop-In”-funktionaliteten, men detta betedde sig som ett videosamtal och visade vad som fångats av telefonens kamera som kopplades till enheten. Här kommer endast ett meddelande att visas som indikerar att kameran filmar och att någon tittar på den.

Med Echo Show 10 kommer det att vara möjligt att rikta betraktningsvinkeln från vänster till höger, men inte uppifrån och ned. Andra versioner förblir fixerade. Dessutom kan enheten inte spela in video, bara streama i realtid. Inget som kommer att ersätta en riktig övervakningskamera därför, men denna funktionalitet förblir intressant för att kunna ta en titt på ditt hus i din frånvaro, så länge du placerar enheten på en strategisk plats.

För att aktivera det här alternativet, gå till enhetsalternativen direkt på själva Echo Show, aktivera alternativet “Home Monitoring”, följ stegen som visas på skärmen och bekräfta. Alternativ för att göra kameran suddig de första sekunderna vid lansering och att skicka en ljudsignal om att Echo Show börjar filma finns tillgängliga. För att titta på videoströmmen loggar du bara in på din Alexa-app och väljer din enhet.

Källa: cnet

Relaterade Artiklar

Back to top button