Amazon Echo Studio anslutna högtalare förlorar 1/4 av sitt pris!

Amazon har utvecklat sin anslutna högtalare med utmärkt ljudkvalitet och utrustad, naturligtvis, med Alexa anslutna assistent, och du kan hitta den till försäljning på deras sida idag.

Amazon Echo Studio © Amazon

Amazon Echo Studio anslutna högtalare erbjuder HD-ljud i Dolby Atmos. Och dessutom hittar du Alexa röstassistent för att styra ditt uppkopplade hem och mycket mer.

Amazon Echo Studio i ett nötskal:

  • 5 högtalare
  • Alexa närvaro
  • Dolby Atmos-ljud

Amazon Echo Studio-högtalaren säljs vanligtvis för 199,99 € och du kan hitta den för endast 149,99 € för några timmar till på handelssidan.

Hitta Echo Studio för 149,99 € på Amazon

25 % kampanj på en utmärkt ansluten högtalare

Amazon har gjort ett sensationellt intåg på området anslutna högtalare med Echo Studio, en mycket kraftfull enhet, med Dolby Atmos och naturligtvis Alexa. När den släpptes kunde du beställa den för 199,99 €.

Detta är också priset som det kommer att gå upp till när den nuvarande kampanjen på 149,99 € tar slut. 25 % rabatt för att sätta den här produkten hemma, det är ett mycket bra värde för pengarna och du kommer att kunna njuta av dina favoritspellistor.

Amazon Echo Studio: lika liten som kraftfull

Amazon Echo Studio-högtalaren mäter 206 x 175 mm för 3,5 kg och ansluts till elnätet och ansluts sedan till Internet för att köra Alexa. Den består av tre 51 mm mellanregisterelement, en 25 mm diskant och en 133 mm bas med basöppning.

Den är självklart ansluten, via Alexa, till alla tillgängliga ljudstreamingtjänster. Du kan till och med ansluta den till en Zigbee-hub för att styra ditt smarta hem.

Det finns till och med ett 3,5 mm-uttag och ett optiskt miniuttag för att koppla in externa enheter om du behöver dem. Den erbjuder utmärkt Dolby Atmo-ljud så att du till och med kan använda den för att ansluta den till din TV, du kommer att njuta av exceptionell ljudkvalitet.

Echo Studio högtalare

Hitta Echo Studio för 149,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Echo Studio.

Upptäck de bästa smarta högtalarna

Om du letar efter en ansluten högtalare och inte är säker på vilken modell du ska vända dig till kan du jämföra dem genom att läsa de redaktionella testerna på Clubic. Så du får en bra överblick över vad som finns på marknaden just nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button