Amazon Echo Show 10: Håller ett öga på och följer dig, men utan full HD

Länge sist Amazon Echo Show 10 har anlänt. Tillgänglig på den mest populära e-handeln i världen, den är redo att nå hemmen för användare som kommer att adoptera den. Ja, eftersom den nya Amazon Echo Show, jämfört med den tidigare versionen, nu håller ett öga på dig och Den följer dig vad du än gör. Synd dock att skärmen inte är det ännu full HD. Priset? Ni.

Välkommen Amazon Echo Show 10

Låt oss börja från pris vilket jämfört med sin föregångare, 8:an, det verkligen är jäst går från 110 euro till 249,99 euro. Praktiskt taget mer än det dubbla, men kommer det verkligen att vara värt de extra 150 euron? Låt oss se det tillsammans.

Amazon Echo Show 10 ser ut som en Echo Dot med en till frontskärm. Taktil och från 10 tum, den är i HD, men inte full än. Ett fel som många undrar varför! Utrustad med en videokamera framifrån från 13 megapixlarinte särskilt användbar för säkerhet eftersom den inte har mörkerseende, roterar 360 grader.

Högtalaren som Amazon Echo Show 10-skärmen är monterad på är installerad en subwoofer Och två diskanthögtalare. Ljudprestandan är mycket trevlig. Den verkliga nyheten med detta nya inlägg från Amazon är det skärmen vänder sig automatiskt mot användaren. I praktiken, om han går runt i huset medan han är på ett videosamtal, kommer han att följa honom tack vare sensorn som är integrerad i videokameran. Detsamma gäller om du följer en video för ett recept: ta ingredienserna, flytta och skär, laga mat och tvätta. Amazon Echo Show kommer inte att tappa varje rörelse ur sikte, vilket gör att du alltid kan ha skärmen framför dig. Mindre exakt om det är flera personer i samma rum.

Kort sagt, allt som allt har nya Amazon Echo Show 10 introducerat några nyheter. Även om vissa defekter inte saknas. Till exempelautofokus är inte alltid snabbt och systemet är ännu inte kompatibelt med Whatsapp Och budbärare. För resten finns allt, men priset är kanske det enda bettet som är svårt att svälja. Under tiden kan du trösta dig själv genom att transformera Alexa till en superhjälte.

Relaterade Artiklar

Back to top button