Amazon Echo Dot 4 anslutna högtalare kostar mindre än 40 €

Under de senaste dagarna har vi turnerat anslutna högtalare från Amazon som har stora rabatter. Så det är dags att gå vidare4:e generationens Echo Dot vars pris har sjunkit kraftigt den senaste tiden. Du kan faktiskt köpa den utan att vänta för knappt 39,99 €.

ekoprick

Amazon Echo Dot 4 i två ord:

  • Smart högtalare med klocka och mycket detaljerat ljud
  • Röstkommandon för att komma åt ditt favoritinnehåll
  • Kan styra hela ditt smarta hem

Se Echo Dot-högtalarerbjudandet (4:e generationen) för 39,99 € på Amazon

En stor kampanj på en stjärnprodukt

Vi kommer kort att gå igenom villkoren som tillämpas av Amazon på dess (hem) högtalare Echo Dot 4. Innan du börjar, kom ihåg att endast leveranser till det franska fastlandet och Monaco kommer att tillhandahållas av den amerikanska e-handlaren. Hur som helst så tillkommer inga fraktkostnader för en mottagning hemma eller inom ett utlämningsställe. Innan du får den här modellen kan du välja att länka den till ditt Amazon-konto så att den är redo att användas så fort den levereras. Garantin gäller rent logiskt i två år.

Om du har bråttom, vet att Amazon Prime-förmånerna fungerar på det här föremålet. Kom ihåg att prenumerera på det (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år) för att få leverans inom en arbetsdag. Exklusiva rabatter kommer också att vara tillgängliga för dig på webbplatsen och obegränsad tillgång till Amazon Music-tjänsten eller till och med Prime Video är i nyheterna.

Echo Dot 4: en lika ansluten högtalare som den är elegant

Den här versionen av Echo Dot har en sfärisk design som ser bra ut (och du kan välja mellan en vit eller blågrå färgsättning). Dess form gör att ljudet sprids bredare för att få en allt mer detaljerad ljudkvalitet och balanserad bas. Kort sagt, det erhållna högupplösta ljudet borde glädja dina öron. Dessutom kommer du att kunna kontrollera tiden snabbare via klockan direkt integrerad med en LED-display. Men ansluten högtalare kräver, många funktioner finns till hands…

Tack vare röstkommandon via Alexa kan du alltså be assistenten att spela musik men också berätta skämt och till och med kolla nyheter eller väder. Handsfree-samtal är också tillgängliga så att du kan hålla kontakten med dina nära och kära. Echo Dot 4 kan också användas för att styra alla anslutna enheter i ditt hem. Kort sagt, det är ett riktigt objekt att göra allt.

Se Echo Dot-högtalarerbjudandet (4:e generationen) för 39,99 € på Amazon

Fler och fler användbara talare

Du kommer att kunna se det genom vår jämförelse, Echo Dot 4 är en extremt seriös och komplett modell jämfört med konkurrenterna. Men det är lika viktigt att veta att det finns alternativ… Och de är exakt grupperade i vårt urval av de bästa uppkopplade högtalarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button