Amazon Alexa: här är de hemliga orden för att göra henne till en superhjälte

Amazon det förvånar alltid, för kampanjer, initiativ och tack vare alla dess varumärkesprodukter som kan förvandla hemmet till ett “demotiskt centrum”. Den här gången gäller nyheten hans röstassistent Alexa. Här är de hemliga orden för att förvandla Alexa till en superhjälte. Den här nya funktionen kommer bokstavligen att göra alla som har den här enheten i huset med vördnad.

Amazon har avslöjat funktionen som gör sin röstassistent till Super Alexa

Är det möjligt att en röstassistent en dag kan förvandlas till en superhjälte? Många skulle inte tro det även om de såg det med egna ögon. Den här gången kommer du dock att höra det med dina öron. Faktum är att Amazon har avslöjat en funktion som kan att pendla hans röstassistent in Super Alexa. Hur? Låt oss se det tillsammans.

Var och en av oss är nu vana vid att ge olika kommandon till Amazon Alexa. Att uppdatera inköpslistan, släcka och tända belysningen, ställa in en timer eller påminna oss om ett möte är bara några av de möjliga funktionerna som gör denna enhet unik och nu oumbärlig. Vi utmanar alla som äger den att svära att de aldrig försökt att chatta med Alexa, och när du gör det, finns det ingen brist på roligt för några lustiga svar.

Amazon har dock överträffat sig själv och har avslöjat hemliga ord för att förvandla den smarta högtalaren till “Super Alexa”. Se är att tro. För att aktivera sina superkrafter kommer det att vara nödvändigt att säga: “Alexa, upp upp ner ner vänster höger vänster höger AB“. Vi förutser ingenting och vi låter varje användare ta reda på vad som kommer att hända.

Men oroa dig inte, det kommer inte att äventyra någon funktion hos röstassistenten. Det mest Alexa kan göra är att få dig att le och ge dig barn tillbaka.

Men för de som inte kan hålla tillbaka sin nyfikenhet och till förmån för de som ännu inte köpt någon av Amazons röstassistenter, rapporterar vi Alexas svar. Varning att det är en spoiler. För den som vill prova denna funktion själv rekommenderar vi att du avslutar läsningen här.

Vad händer när superkrafterna aktiveras

Det hela börjar med en kort klingande, då kommer Amazons smarta högtalare att säga, “Super Alexa-läge, aktiverat. Starta reaktorerna, online. Möjliggör avancerade system, online. Öppning av vingarna. Misstag. Saknade vingar”.

Roligt va? Amazon fortsätter att förvåna oss inte bara med söta uppfinningar som denna, utan också genom att tillhandahålla kompletta produkter för alla. Till exempel Amazon Managed Blockchain-tjänsten skapad för kryptovalutor.

Relaterade Artiklar

Back to top button