Alternativa appar till Whatsapp: det finns många, till och med mycket funktionella

Nuförtiden Whatsapp kommunicerade på ändrade användarvillkor, vilket skapar ett stort liv och rörelse. Även om dessa förändringar inte involverar europeiska länder på något sätt och därför följaktligen är egentligen inte nödvändigt för oss ändra chatt, det är alltid bättre att vidta försiktighetsåtgärder. Å andra sidan har vi mer än en gång visat hur mycket integritets- och säkerhetsgarantierna för WhatsApp håll inte ut den minsta jämförelse med Telegram eller andra chattar som Signal. Vi har bestämt oss för att rekommendera några som är bra alternativ för att börja gå vidare.

Alternativ till WhatsApp, här är de bästa som finns

Först verkar det rimligt att nämna Telegram. Faktum är att den här chatten är definitivt den bästa överlag, och den är den främsta rivalen till WhatsApp par excellence. Förutom att ha en så hög säkerhetsnivå för att förbli på skämt från någon annan chatt har Telegram också otaliga fler funktioner än chatten som ägs av Zuckerberg.

Bland dess kvaliteter har den röstchatt och de nyligen integrerade samtalen, tills innan den enda fördelen med WhatsApp, den här chatten har möjligheten att skapa otaliga anpassade klistermärken. Du kan också starta några hemliga chattar med tidsinställd självförstörelse och radera skickade meddelanden, även när de visas och även efter många timmar, utan att lämna några spår, till skillnad från WhatsApp. Dessutom sparas alla filer, bilder och videor som skickas på den servern det kommer inte att täppa till telefonens minne och det gör att du kan hitta all data även när du måste installera appen på en annan telefon.

Därför Telegram förblir alltid chatten nummer ett ses som ett alternativ till WhatsApp. Men vi skulle vilja rekommendera andra som t.ex Signal, vad gäller sekretess och säkerhet är den ganska hög. Du kan lika gärna försöka Viber, som en gång var väldigt moderiktigt men som sakta gått i glömska enbart för att det finns mer funktionella alternativ som de som nämnts ovan. Men det är fortfarande en bra app att prova.

Vi rekommenderar dig också Disharmoni, vilket skiljer sig mycket från alla chattar som redan är listade. Även om det inte inkluderar möjligheten att skicka röstmeddelanden, har det ett antal verkligt unika egenskaper. Det är mycket välkänt bland spelare eftersom det är möjligt att skapa servrar där man kan öppna temakanaler, med flera rum tillgängliga för att chatta, starta röstchatt eller videosamtal. Mycket bättre än WhatsApp-grupper och mycket mindre irriterande!

Relaterade Artiklar

Back to top button