Alternativ Text Browser låter dig bläddra i flera programmeringsspråk

Om du behöver ett enkelt sätt att se text, HTML och XML sedan standardtextverktyget som medföljer Windows 10 , är inte idealiskt. Samma sak händer om du vill markera syntax för alla populära programmeringsspråk som C++, Pascal , PHP , Perl etc . För att bättre se formaten och språken vi nämnde ovan behöver du rätt verktyg för jobbet, och vi vet exakt vilket du kommer att älska. Vi pratar om alternativ textwebbläsare(Alternate Text Browser), och baserat på våra dagars användning kan vi lugnt säga att det fungerar.

Den kommer med många coola funktioner som vi förväntar oss att fans ska uppskatta, som alla gör det här verktyget mer användbart än vad Windows 10 kommer med som standard, och det säger mycket eftersom verktyget ” Text” är perfekt.(Text)

Visa programmeringsspråk(Visa programmeringsspråk) med alternativ textwebbläsare(Alternativ textwebbläsare)

Alternativ text webbläsare(Alternate Text Browser) låter dig visa och redigera text(text) , HTML och XML C++, Pascal , PHP , Perl och flera programmeringsspråk. Med detta verktyg till hands borde det vara mycket lättare för programmerare att se alla typer av text.

  1. Öppna fil
  2. Vad ska man göra efter öppning?
  3. överstrykningspenna
  4. Fönster
  5. Verktyg

Låt oss titta på detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Öppna filen(1]Öppna en fil)

För att få en uppfattning om vad det här programmet kan göra rekommenderar vi att du först öppnar en av dina filer. För att göra detta, klicka på ikonen som säger ” Öppna(Öppna)” och därifrån hitta önskad fil och lägg till den i programmet.

Hela innehållet i denna fil bör nu vara synligt, vilket lämnar användaren med flera beslut att fatta från början.

2]Vad ska man göra efter öppning?(2]Vad ska man göra efter öppning?)

När du har öppnat din fil kan andra klippa, kopiera och mer. Det finns till och med ett alternativ att se innehåll i binärt format(Binär). Bara(Helt enkelt) klicka på knappen Binär vy(Binary View)” och en ny flik öppnas i verktyget som visar ditt innehåll i all sin binära glans.

Om du har laddat upp flera filer tidigare, finns det ett alternativ att bläddra mellan dem. Överst ser vi Föregående och Nästa(Nästa) fil. Klick(Klicka) på dessa knappar för att se gamla och nya i snabb följd.

3]Markör(3]överstrykningspenna)

Vi nämnde highlighter i början av denna recension, så låt oss prata om det lite mer, ska vi? Så detta fungerar bara för programmeringsspråk, inklusive sådana som XML , HTML , c-sharp , SQL , PHP , Java och andra.

Att markera ändrar i princip utseendet på koden, så förvänta dig inte att den ska göra något annat än det, okej? Bra.

4]Fönster(4]Fönster)

Vad gäller avsnittet Windows , här kan användaren välja ett vertikalt, horisontellt eller kaskadfönster. Avsnittet låter dig också skapa flera fönster eller inte.

5]Verktyg(5]Verktyg)

Okej, vi gillar det här avsnittet eftersom det innehåller några användbara verktyg. Du kan komma åt kalkylator, textjämförelse, binär representation, koder ASCII och memo. Dessa är bara grundläggande verktyg, men ur vår synvinkel är det alltid bra att ha dem ändå.

I allmänhet tror vi att programmet Alternativ text webbläsare(Alternate Text Browser) är viktigt om du är den typ av person som skriver kod regelbundet. Ladda ner en alternativ textwebbläsare(Ladda ner Alternativ Text Browser) från FreewareFiles.

Om du vill ha ett enkelt sätt att bläddra igenom text, HTML och XML, är standardtextverktyget som följer med Windows 10 inte idealiskt. Detsamma gäller om du vill markera syntax för alla populära programmeringsspråk, som C++, Pascal, PHP, Perl, etc. För att ha bättre tid att bläddra igenom formaten och språken vi nämnde ovan skulle man behöva rätt verktyg för jobbet, och vi vet exakt vilket du skulle älska. Verktyget i fråga är Alternativ textwebbläsareoch från våra dagars användning kan vi med säkerhet säga att det fungerar.

Den kommer med massor av coola funktioner som vi förväntar oss att fans ska uppskatta, och de gör alla detta verktyg mer värt mödan än vad Windows 10 kommer med som standard, och det säger mycket eftersom textverktyget är perfekt.

Visa programmeringsspråk med alternativ textwebbläsare

Alternativ textwebbläsare hjälper dig att visa och redigera text, HTML och XML, C++, Pascal, PHP, Perl och flera programmeringsspråk. Med det här verktyget till hands borde det bli mycket lättare för programmerare att enkelt bläddra igenom alla typer av texter.

  1. Öppna en fil
  2. Vad ska man göra efter öppning?
  3. överstrykningspenna
  4. Fönster
  5. Verktyg

Låt oss titta på detta från en mer detaljerad synvinkel.

1]Öppna en fil

Alternativ textwebbläsare

För att få en uppfattning om vad det här programmet kan göra rekommenderar vi att du först öppnar en av dina filer. För att göra detta, klicka på ikonen som säger Öppna, och därifrån, sök efter din önskade fil och lägg till den i programmet.

Allt inifrån den filen ska nu vara synligt, vilket sedan lämnar användaren med en hel del beslut att fatta från början.

2]Vad ska man göra efter öppning?

Efter att ha öppnat din fil kan folk klippa, kopiera och mycket mer. Det finns till och med möjlighet att se innehållet i binärt. Klicka bara på Binary View-knappen så öppnas en ny flik inifrån verktyget som visar ditt innehåll i all sin binära glans.

Om du hade laddat flera filer tidigare finns alternativet där att bläddra mellan dem. Överst ser vi Föregående och Nästa fil. Klicka på dessa knappar för att gå igenom gammalt och nytt i snabb följd.

3]Överstrykningspenna

Vi har nämnt highlightern i början av denna recension, så låt oss prata om det lite mer, eller hur? OK, så det fungerar bara för programmeringsspråk, och det inkluderar sådana som XML, HTML, C-Sharp, SQL, PHP, Java och mer.

Att markera ändrar i princip synen på koden, så förvänta dig inte att den ska göra något annat utöver det, bra? Okej bra.

4]Fönster

När det gäller Windows-sektionen är det här användaren kan välja att ställa in ett vertikalt, horisontellt eller kaskadfönster. Avsnittet tillåter också att skapa flera fönster, eller inte.

5]Verktyg

OK, vi gillar det här avsnittet eftersom det ger ett användbart verktyg. Du kan få tillgång till en miniräknare, jämföra text, binär vy, ASCII-koder och ett memo. Dessa är bara grundläggande verktyg, men alltid bra att ha i alla fall, ur vår synvinkel.

Sammantaget tror vi att programmet Alternativa Text Browser är ett måste om du är den typen av person som skriver kod regelbundet. Ladda ner Alternativ Text Browser från FreewareFiles.

Relaterade Artiklar

Back to top button