Alltid mer! Alienware integrerar 480 Hz-skärmar på sina spelbärbara datorer

Alienware m17 R5 © Alienware

Med sin m17 R5 presenterad som “ den mest kraftfulla amd-laptopen i världen Alienware tänker stort när det kommer till prestanda för bärbara datorer. Förutom att använda de senaste och bästa mobilkomponenterna från grundaren, erbjuder varumärket nu en skärm med en alltför hög uppdateringsfrekvens.

Hur långt kommer de att gå? 480 Hz i Full HD: här är det nya skärmalternativet som erbjuds av Dell på sina bärbara datorer Alienware m17 R5 och X17 R2. Med en uppdateringsfrekvens som nästan skulle göra dig yr, riktar den sig, som du säkert har förstått, till inbitna spelare som letar efter prestanda.

Alienware pressar ribban ännu längre

Branschen saknar inte resurser för att hitta nya utmaningar och sedan designa innovativa produkter. Som en markör för lanseringen av AMD Advantage-versionen av m17 R5, erbjuder Alienware nu ett nytt visningsalternativ som överträffar det 360Hz som erbjöds förra året.

De två monster som är Alienware m17 R5 och x17 R2 bärbara datorer finns nu med fyra olika skärmmodeller. Det finns tre Full HD-varianter från 165 till 480 Hz samt en 4K UHD-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Föga överraskande ökar detta sista alternativ priset på konfigurationen kraftigt: 480 Hz-skärmen kostar “bara” 300 euro mer jämfört med 165 Hz-versionen.

Ny panel, ny GPU

Den amerikanska tillverkarens argument är redan väletablerade för att lyfta fram fördelarna med en sådan uppdateringsfrekvens: ” Alienware m17 R5 levererar extrema hastigheter och svarstider så att du kan spela dina favorittitlar med smidigt spel, du kommer att känna att spel har blivit en förlängning av dina sinnen. »

Trots allt är listan över konkurrenskraftiga spel som kan dra full nytta av funktionerna i denna panel förmodligen inte särskilt stor. Går vi mot skärmar vars kapacitet går utöver det mänskliga ögat? Frågan är fortfarande olöst. Hur som helst, det är en utmärkt språngbräda för att driva fram dagens andra nyhet, att se på sidan av grafikkortet!

Som nämnts ovan sammanfaller detta nya panelalternativ med lanseringen av m17 R5 Advantage Edition. Denna modell är nu tillgänglig med det senaste Radeon RX 6850M XT-grafikkortet och drar nytta av alla teknologier implementerade av AMD som SmartShift Max, SmartAccess Graphics och Smart Access Memory. Alternativet 480 Hz är dock tillgängligt både på denna 100% AMD-version och genom att välja Intel och NVIDIA-paret. Skärmen stöder även både G-Sync och FreeSync.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button