Allt du behöver veta om Snapchat Cameos

snapchat blir mer och mer kreativa för varje ny funktion de introducerar för appanvändare. Från emoji behöver du hjälp med att förstå innebörden till dolda filter du behöver upptäcka, det verkar som att apputvecklare kommer att stanna vid ingenting när det kommer till att underhålla användare.

Det hetaste de har åstadkommit den här säsongen är lanseringen av Snapchat Cameos. En funktion som använder din selfie för att ersätta mänskliga (och djur) ansikten i korta videor som du kan dela med dina kontakter. Ta reda på allt som finns att veta om det och hur du kan använda det Cameos att göra din gemenskap i (Cameos)snapchat mer spännande.

Vad är Snapchat Cameo(Vad är en Snapchat Cameo)

Snapchat har förvandlat ditt ansikte till en tecknad film tidigare. Till skillnad från Bitmoji , snapchat(Snapchat Cameos) Cameos är i huvudsak korta videor eller falska gif(GIF) – filer som du kan utbyta med dina kontakter istället för uttryckssymboler. I ansökan tjänar de dock samma syfte som Bitmoji . Vad(Vilket) ger användare ett mer effektivt sätt att förmedla sina känslor och reaktioner i en konversation.

För att använda den här nya funktionen måste du ta en selfie i appen för att visa upp hur du ser ut. Efter det kommer du att ha över hundra loopade videor att välja mellan. Du kan sätta ditt ansikte på kroppen av en ståuppkomiker, förvandla till en avokado eller sätta in ditt ansikte i den sista internet meme(internet meme).

Tack vare djup förfalskningsteknik, som snapchat använder för cameos , din selfie behöver inte ens förmedla några känslor. Appen sträcker ut ditt ansikte för att passa cameos(Cameos) , och gör olika ansiktsuttryck. Så om du är redo att bli stjärnan i hundratals olika videor, så här skapar du dina egna. Cameo i Snapchat(Snapchat Cameo) .

Hur du skapar din cameo(Hur du skapar din Cameo)

För att börja använda snapchat cameos(Snapchat Cameos) , följ stegen nedan.

 • Efter lansering snapchat öppna en chatt med en av dina kontakter.

 • Rör ansikte ikon(ansiktsikon) in meddelandebox(meddelandefönster) . Skrolla(Scrolla) ner och hitta dit Cameos logotyp(Cameos logotyp) (det ser ut som en dubbel ansiktskontur(ansiktskontur) ).
 • Klick(Klicka på Cameos logotyp(Cameos logotyp) . Du kommer då att uppmanas att ta en selfie. Se till att du inte gör det le och rynka inte pannan(inte le eller rynka pannan) när du tar den här bilden. Det kommer att göra det svårt snapchat ändra ditt ansiktsuttryck och till slut förstöra en del cameos(Cameos) .

 • Du kan också välja kön för din cameo(Cameos) . Även om det är möjligt att hoppa över detta steg.

 • När du är klar med din selfie kommer du att bli annorlunda cameos(Cameos) varje gång du öppnar en chatt med en av dina kontakter. Du kan välja ett av popup-förslagen eller välja ett av känslorna och svaren i Cameos fönster(Cameos fönster) .

Hur du använder din snapchat cameo(Hur du använder din Snapchat Cameo)

Nu när du vet hur du ställer in din första cameo(Cameo), lär dig hur du använder den här funktionen och använder den för att underhålla dina vänner och andra kontakter snapchat.

Ta bort eller ta om en selfie-bildskärm(Ta bort eller ta om din Cameo Selfie)

Att ta en selfie för cameos , snapchat kommer att be dig att försöka att inte le. Detta beror på att appen sedan sträcker sig och flyttar runt den för att se till att den passar olika loopade videor. Om du upptäcker att bilden du har tagit inte är riktigt lämplig för din cameo(Cameos), du kan ta bort det eller göra om det.

Att göra om selfie(Cameo selfie) med en cameo, gör följande:

 • Öppna en chatt med en av dina kontakter.
 • Rör uttryckssymbol(smiley) in meddelandebox(meddelandefönster) .
 • Hitta Cameos, klicka på ” Mer(Mer) ” , och sedan – “Ny selfie(Ny Selfie)”.

Att radera selfie cameo(Cameo selfie), gör följande:

 • Gå till “Min profil(Min profil)” och klicka på inställningsikonen.
 • Scrolla ner till avsnittet Kontoåtgärder.(Kontoåtgärder)
 • Klick “Rensa selfies med mina cameos”(Rensa My Cameos Selfie) .

När du har tagit bort din selfie kommer du inte att kunna använda den igen. Cameo(Cameos) tills du tar en ny bild.

Spara dina cameos(Spara dina Cameos)

Som i fallet med Bitmoji kan du använda din snapchat cameos(Snapchat Cameos) utanför appen. För att göra detta måste du spara dem till fotografisk film(kamera rulle) . Att spara miniatyr-(Cameo) från en av dina chattar, tryck och håll(klicka och håll) henne. Klicka sedan “Spara till kamerarulle”(Spara till kamerarulle) . Nu kan du skicka cameo(Cameo) till ett annat socialt nätverk du väljer.

Lägg till Snapchat-vänner till dina cameos(Visa Snapchat-vänner i dina Cameos)

Första gången du tar en selfie med cameos (Cameos Selfies)snapchat kommer att uppmana dig att inkludera cameos för två mänsklig(Cameos) . Det betyder att du kommer att kunna visa dina kontakter Snapchat i deras (Snapchat)cameos(Cameos) och dela sedan en video av er två tillsammans.

Men om du inte vill ha in alla dina kontakter snapchat kunde skapa cameos(Cameos) tillsammans med dig kan du välja detta i inställningarna cameos. (Cameos) Följ stegen nedan för att välja vem som kan visa dig i deras cameos(cameos):

 • Gå till “Min profil(Min profil)” och klicka på inställningsikonen.
 • Scrolla ner för att hitta avsnittet Vem kan .(Vem kan)
 • Klick “Använd cameo selfies”(Använd min Cameos Selfie) .
 • Välj ett av alternativen: Allt(alla) Mina vänner(Mina vänner) eller Bara jag(Bara jag) . Observera att den senare kommer att inaktivera cameos för två mänsklig(Cameos) .

Oavsett vilket alternativ du väljer, användare snapchat som du blockerade tidigare, kommer inte att kunna skapa med dig cameo för två personer.(cameo)

Snapchat-spelbilder när deepfakes blev bra(Snapchat Cameos som Deep-fakes blev bra)

Medan huvudsyftet med den här funktionen är att ha kul med vänner i appen, snapchat erbjuder ett nytt förhållningssätt till teknik för djupförfalskning. Och den här gången ser det ut som att det inte kommer att skada någon på vägen.

Djupa förfalskningar är ökända för att användas för nätmobbning och som propagandavapen. Men den här gången kan du bara använda dem för att underhålla andra människor. Bara(Bara) se till att du alltid är säker. Lär dig de grundläggande tipsen för snapchat integritet(Snapchat-integritet) innan du skickar för mycket personlig information till appen.

Snapchat blir mer och mer kreativ för varje ny funktion de introducerar för appanvändarna. Från emojis som du behöver hjälp med att förstå innebörden av till dolda filter som du behöver upptäcka, det verkar som att apputvecklarna kommer att stanna vid ingenting när det kommer till att underhålla användarna.

Den här säsongens hetaste nya trick de drog är att rulla ut Snapchat Cameos. Funktionen som använder din selfie för att ersätta ansikten på människor (och djur) i korta videor som du kan dela med dina kontakter. Ta reda på allt som finns att veta om det och hur du kan använda Cameos för att skapa mer nöje i din kommunikation på Snapchat.

Vad är en Snapchat Cameo

Snapchat har förvandlat ditt ansikte till en tecknad film tidigare. Till skillnad från Bitmoji är Snapchat Cameos i huvudsak korta videor eller djupt falska GIF:er som du kan utbyta med dina kontakter istället för emoji. De tjänar dock ett liknande syfte på appen som Bitmoji. Vilket ger användarna ett mer effektivt sätt att förmedla sina känslor och reaktioner i en konversation.

För att använda den här nya funktionen måste du ta en selfie i appen för att visa hur du ser ut. Efteråt har du över hundra loopade videor att välja mellan. Du kan sätta ditt ansikte på en ståuppkomikers kropp, förvandla dig själv till en avokado eller infoga ditt ansikte i den senaste internetmemen.

Tack vare den djupt falska teknologin som Snapchat använder för Cameos, behöver din selfie inte ens förmedla några känslor. Appen kommer att sträcka ut ditt ansikte för att passa Cameos och göra olika ansiktsuttryck. Så om du är redo att bli stjärnan i hundra olika videor, så här skapar du din egen Snapchat Cameo.

Hur du skapar din Cameo

Följ dessa steg för att börja använda dina Snapchat Cameos.

 • När du har startat Snapchat öppnar du en chatt med en av dina kontakter.

 • Tryck på ansiktsikonen i meddelandefönstret. Scrolla ner och hitta Cameos-logotypen där (den ser ut som en dubbel ansiktskontur).
 • Klicka på Cameos logotyp. Du kommer då att uppmanas att ta en selfie. Se till att du inte ler eller rynkar pannan när du tar den bilden. Det skulle göra det svårare för Snapchat att ändra dina ansiktsuttryck och kommer i slutändan att förstöra några av Cameos.

 • Du kan också välja ett kön för dina Cameos. Det finns dock ett alternativ att hoppa över det steget.

 • När du är klar med din selfie kommer du att få ett urval av olika Cameos varje gång du öppnar en chatt med en av dina kontakter. Du kan välja ett från förslagen som dyker upp eller välja en av känslorna och svaren i Cameos-fönstret.

Hur du använder din Snapchat Cameo

Nu när du vet hur du ställer in din första Cameo, lär dig hantera funktionen och använda den för att underhålla dina vänner och andra Snapchat-kontakter.

Ta bort eller ta om din Cameo Selfie

När du tar en selfie för Cameos kommer Snapchat att be dig att försöka att inte le. Det beror på att appen sedan sträcker sig och flyttar den för att se till att den passar olika looping-videor. Om du upptäcker att bilden du har tagit inte riktigt fungerar för dina Cameos kan du ta bort eller ta om den.

Gör följande för att ta om din Cameo-selfie:

 • Öppna en chatt med en av dina kontakter.
 • Tryck på smileyen i meddelandefönstret.
 • Hitta cameos, klicka Meroch då Nya selfies.

För att radera din Cameo-selfie, följ dessa steg:

 • Gå till Min profil och klicka på inställningsikonen.
 • Scrolla ner till Kontoåtgärder sektion.
 • Knacka på Rensa My Cameos Selfie.

När du har tagit bort din selfie kommer du inte att kunna använda Cameos igen förrän du tar en ny bild.

Spara dina Cameos

I likhet med Bitmoji kan du använda dina Snapchat Cameos utanför appen. För att göra det måste du spara dem i din kamerarulle. För att spara en Cameo från en av dina chattar, klicka och håll på den. Tryck sedan på Spara till kamerarulle. Nu kan du skicka Cameo på ett annat socialt medienätverk som du väljer.

Visa Snapchat-vänner i dina Cameos

När du först skapar din Cameos Selfie kommer Snapchat att ge dig ett alternativ att aktivera två-personers Cameos. Det betyder att du kommer att kunna visa dina Snapchat-kontakter i dina Cameos och sedan dela videor av er två tillsammans.

Men om du inte vill att alla dina Snapchat-kontakter ska kunna skapa Cameos med dig kan du välja det i dina Cameos-inställningar. Följ dessa steg för att välja vem som kan visa dig i sina Cameos:

 • Gå till Min profil och klicka på inställningsikonen.
 • Scrolla ner för att hitta Vem kan sektion.
 • Klick Använd min cameos selfie.
 • Välj bland alternativen: Alla, Mina vännereller Bara jag. Observera att det senare kommer att inaktivera två-personers Cameos.

Oavsett vilket alternativ du väljer kommer de Snapchat-användare som du har blockerat tidigare inte att kunna skapa en Cameo för två personer med dig.

Snapchat Cameos som Deep-fakes blev bra

Medan huvudsyftet med den här funktionen är att ha kul med dina vänner på appen, sätter Snapchat en ny snurr på den djupt falska tekniken. Och den här gången ser det ut som att det inte kommer att skada någon på vägen.

Djupa förfalskningar är ökända för att de används för nätmobbning och som propagandavapen. Men den här gången kan du helt enkelt använda dem för att roa andra människor. Se bara till att du alltid är på den säkra sidan. Lär dig de viktigaste Snapchat-sekretesstipsen innan du går och delar för mycket personlig information i appen.