Alla nyheter om Samsung Galaxy Fold 4 kommer ut den 10 augusti

Samsung Galaxy Fold 4

Samsung kommer att avslöja den nya fold 4 för allmänheten med anledning av den uppackade Galaxy den 10 augusti, en smartphone perfekt för alla synvinklar. Låt oss ta reda på de viktigaste nyheterna tillsammans.

Samsung Galaxy Fold 4 med definitiv formfaktor?

Flexibla skärmar är utan tvekan en av de mest överraskande innovationerna som Samsung har presenterat de senaste åren. Trots upp- och nedgångar och de inledande tekniska svårigheterna kommer vi att ta reda på hur den fjärde premiummodellen av Fold-linjen kommer att se ut.

Vi pratar om en smartphone som innehåller all den senaste tekniken som finns på området och som är gjord med verkligt exceptionell uppmärksamhet på detaljer.

Den 10 augusti kommer den äntligen att presenteras i det årliga Galaxy unpacked-evenemanget, tillsammans med Z Flip 4 och smartklockor Galaxy Watch 5 och Watch 5 pro.

Samsungs tekniker har gjort om formfaktorn, som i tidigare modeller präglades av en begränsad användbarhet av sekundärskärmen. Detta hände för att skärmen var hög och smal och för att fullt ut kunna njuta av innehållet var det nödvändigt att öppna den hopfällbara och navigera på huvudskärmen.

Med Galaxy fold 4 borde detta problem inte existera, eftersom det är lägre och därför bredare när den är stängd mer som en vanlig smartphone.

När det gäller huvudskärmen bör det irriterande vecket i mitten av skärmen vara tunnare och mindre synligt. Detta resultat möjliggjordes tack vare ett nytt omdesignat enkelgångjärnsom ersätter det gamla dubbla gångjärnet i Fold 3.

På kamerasidan väntas ett stort kvalitetssprång då de främsta blir desamma som Galaxy S22. En inte mindre viktig detalj gäller skärmbilden under cam på huvudskärmen som borde vara betydligt högre, speciellt efter den dåliga prestandan hos den som monterades på den tidigare modellen.

På CPU-sidan bör vi hitta den nya Snapdragon 8 gen1 PLUS, på alla modeller på marknaden, så ingen processor Exynos som hände med Flip and Fold 3.

Vi måste bara vänta en månad till för att äntligen kunna uppskatta den live och upptäcka alla dess tekniska egenskaper.

Relaterade Artiklar

Back to top button