Alla dina filer är precis där du lämnade dem

Om du nyligen har uppdaterat Windows 10, efter att ha startat upp din dator, kan du ha sett en rad namnlösa meddelanden på blåskärm(blå skärm) som ser ut så här:

Hallå. (Hej.)

Vi har uppdaterat din dator. (Vi har uppdaterat din PC)

Alla dina filer finns där du lämnade dem (Alla dina filer är precis där du lämnade dem)

. Vi har några nya funktioner som du kan njuta av. (Stäng inte av datorn)(Vi har några nya funktioner att bli entusiastiska över. (Stäng inte av din PC))

Alla dina filer är precis där du lämnade dem

Problemet med dessa meddelanden är att användare inte vet var de kom ifrån eftersom de var oanmälda meddelanden utan namn. Dessutom rapporterar användare att det tar cirka 15-20 minuter på skärmen innan ett annat meddelande säger “Let’s get started” och sedan visas Skrivbord .(Skrivbord)

Även om dessa meddelanden inte är från ransomware eller virus(ransomware eller virus), eftersom få användare var rädda för en sådan möjlighet, så gör det inte oroa(inte oroa dig), officiellt är de bara från Microsoft . Det finns inget att oroa sig för, eftersom du inom några minuter får din Skrivbord(Skrivbord) , och dessa meddelanden betyder helt enkelt att du har installerat uppdateringarna.

Windows 10 du kunde inte inaktivera automatiska uppdateringar som i tidigare versioner Windows men i Windows 10 Proffs , Företag och utbildning(Enterprise and Education edition) detta skulle lätt kunna göras med grupppolicyredigerare(Group Policy Editor) (gpedit.msc). På Windows 10 (Windows 10) Hemupplaga inte många privilegier, och de har inte Gpedit.msc kort sagt, du kunde inte stänga av automatiska uppdateringar. Men det betyder inte att du kan stoppa inkrementella uppdateringar. Så låt oss se hur man stoppar valfria uppdateringar i Windows 10 .

Alla dina filer är precis där du lämnade dem

(Se till) Var noga med att skapa punkt återhämtning(återställningspunkt) till fall om något(fall något) går fel.

Metod 1: Stoppa valfria uppdateringar i Windows 10 Home Edition(Metod 1: Stoppa valfria uppdateringar i Windows 10 Home Edition)

1. Högerklicka på Den här datorn eller Min en dator(Dator) och välj Egenskaper.(Egenskaper.)

Högerklicka på

2. Klicka sedan på ” Avancerade systeminställningar”(Avancerade systeminställningar) i menyn till vänster.

Klicka på

3. Gå till fliken “Hårdvara”(fliken Maskinvara) och klicka Alternativ för enhetsinstallation.(Inställningar för enhetsinstallation.)

Klicka på fliken Maskinvara och klicka på Enhetsinstallationsalternativ |  Alla dina filer är precis där du lämnade dem

4. Markera rutan Nej (din enhet kanske inte fungerar som förväntat).(Nej (din enhet kanske inte fungerar som förväntat).)

Markera kryssrutan Nej (din enhet kanske inte fungerar som förväntat) och klicka på Spara ändringar.

5. Klicka på Spara(Klicka på Spara) ändringar och klicka sedan på OK.

Metod 2: Inaktivera automatiska uppdateringar i Windows 10 Pro eller Enterprise Edition(Metod 2: Inaktivera automatiska uppdateringar i Windows 10 Pro eller Enterprise Edition)

1. Tryck på knappen Windows-tangent + R skriv sedan ” gpedit.msc” och tryck på Enter.

gpedit.msc körs

2. Navigera till följande sökväg genom att dubbelklicka på var och en:

Datorkonfiguration\Administrativa mallar\Windows-komponenter\Windows Update

I Windows Update, i gpedit.msc, leta efter

3. När du går in Windows uppdatering(Windows Update), sök efter ” Ställ in automatiska uppdateringar(Konfigurera automatiska uppdateringar)” i den högra rutan i fönstret.

4. Dubbelklicka på den för att öppna dess inställningar och sedan välj Aktiverad nu.(välj Aktiverad nu.)

Konfigurera automatiska uppdateringar |  Alla dina filer är precis där du lämnade dem

5. Välj nu hur du vill installera uppdateringar från rullgardinsmenyn nedan ovanför alternativet. Du kan inaktivera Windows Update permanent(stäng AV Windows Update permanent) eller få ett meddelande när en uppdatering är tillgänglig.

6. Spara dina ändringar och om du i framtiden vill ångra dina ändringar, navigera bara till inställningar för automatisk uppdatering(Konfigurera automatiska uppdateringar) i gpedit.msc och välj ” (gpedit.msc och välj) Inte konfigurerad.”(Inte konfigurerad.)

7. Starta om datorn.

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Fixa Starta om(Fix Starta om) dator för att installera en cykel av viktiga uppdateringar.
  • Hur man fixar systemisk(Logonui.exe-system) Logonui.exe-fel vid uppstart
  • Att korrigera(Fix) skadad opencl.dll i Windows 10
  • Inaktivera Windows Creators Update-meddelande(Windows Creators Update-meddelande) på Update Center Windows(Windows uppdatering)

Det är allt, du är framgångsrik fast. Alla dina filer är precis där du lämnade deras felmeddelande,(Åtgärda alla dina filer är exakt där du lämnade dem felmeddelande) men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, fråga gärna i kommentarsfältet.

Om du nyligen har uppdaterat Windows 10 kan du efter att datorn startar upp ha sett en serie namnlösa meddelanden på en blå skärm som är följande:

Alla dina filer är precis där du lämnade dem

Problemet med dessa meddelanden är att användare inte vet var de kom ifrån eftersom det var oanmälda och namnlösa meddelanden. Användare rapporterar också att det tar nästan 15-20 minuter på skärmen innan ett annat meddelande kommer upp som säger “Låt oss börja” och sedan visas Desktop.

Även om dessa meddelanden inte kommer från ransomware eller virus eftersom få användare var rädda för denna möjlighet, så oroa dig inte, de är officiellt endast från Microsoft. Det finns inget att oroa sig för eftersom du efter några minuter får ditt skrivbord och dessa meddelanden antyder bara att du har installerat uppdateringar.

I Windows 10 kunde du inte stänga av automatiska uppdateringar som du kunde i tidigare versioner av Windows, men i Windows 10 Pro, Enterprise och Education edition kunde du enkelt göra detta via Group Policy Editor (gpedit.msc). Windows 10 Home Edition har inte så mycket privilegier och de har inte Gpedit.msc, kort sagt, du kunde inte stänga av Automatiska uppdateringar. Men det betyder inte att du kan stoppa de valfria uppdateringarna. Så låt oss se hur du stoppar valfria uppdateringar i Windows 10.

Alla dina filer är precis där du lämnade dem

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Metod 1: Stoppa valfria uppdateringar i Windows 10 Home Edition

1. Högerklicka på Den här datorn eller Den här datorn och välj egenskaper.

Högerklicka på Den här datorn eller Den här datorn och välj Egenskaper |  Alla dina filer är precis där du lämnade dem

2. Klicka sedan på avancerade systeminställningar från menyn till vänster.

Klicka på Avancerade systeminställningar från menyn till vänster

3. Byt till hårdvarufliken och klicka Inställningar för enhetsinstallation.

Byt till fliken Maskinvara och klicka på Inställningar för enhetsinstallation |  Alla dina filer är precis där du lämnade dem

4. Bockmarkering på Nej (din enhet kanske inte fungerar som förväntat).

Markera Nej (din enhet kanske inte fungerar som förväntat) och klicka på Spara ändringar

5. Klicka på Spara ändringar och klicka sedan på OK.

Metod 2: Inaktivera automatiska uppdateringar i Windows 10 Pro eller Enterprise Edition

1. Tryck på Windows-tangent + R och skriv sedan”gpedit.msc” och tryck på Enter.

gpedit.msc i körning

2. Navigera till följande sökväg genom att dubbelklicka på var och en av dem:

Datorkonfiguration\Administrativa mallar\Windows-komponenter\Windows Update

Under Windows Update i gpedit.msc hittar du Konfigurera automatiska uppdateringar

3. När du är inne i Windows Update, hitta Konfigurera automatiska uppdateringar i den högra fönsterrutan.

4. Dubbelklicka på den för att öppna dess inställningar och sedan välj Aktiverad nu.

Konfigurera automatiska uppdateringar |  Alla dina filer är precis där du lämnade dem

5. Välj nu hur du vill installera dina uppdateringar i rullgardinsmenyn nedan ovan. Du kan stäng AV Windows Update permanent eller så kan du få ett meddelande när en uppdatering är tillgänglig.

6. Spara dina ändringar och om du i framtiden vill återställa ändringarna går du bara till inställningarna för Konfigurera automatiska uppdateringar i gpedit.msc och väljer Inte konfigurerad.

7. Starta om din dator.

Rekommenderad:

Det är det du har lyckats med Fixa Alla dina filer är exakt där du lämnade dem felmeddelande men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.