AliExpress sänker priset på Xiaomi Wanbo T2 Max videoprojektor för Single Day

Om du letar efter ett alternativ till traditionell TV, överväg projektorer. Med Single Day har kampanjer blomstrat och låter dig fortfarande upptäcka dessa enheter till ett förmånligt pris. Beviset med Wanbo T2 Max, som drar nytta av en kampanjkod på AliExpress.

2

Wanbo T2 Max, den kompakta och prisvärda videoprojektorn

  • Dess lilla storlek
  • En projicerad bild upp till 120″
  • Ett överkomligt pris under alla omständigheter

Wanbo T2 Max-projektorn för 119,46 € på AliExpress

AliExpress kampanjkod: -39 € på denna lilla videoprojektor

Även om man utesluter denna kampanjkod är Wanbo T2 Max helt klart en av projektorerna på nybörjarnivå, med ett särskilt överkomligt pris. AliExpress säljer den för närvarande från €158,46 (€162,29 med sitt valfria stativ) istället för ett normalpris på €288,11.

Men genom att lägga till kampanjkoden SDFRT2 sjunker det priset ytterligare 39 €, vilket sätter T2 Max under 120 €. Glöm såklart inte att ange koden innan du bekräftar din beställning för att ta del av denna rabatt. Dessutom erbjuder AliExpress leverans inom 12 dagar.

Wanbo T2 Max: en bild på upp till 120 tum

Låt oss ta en närmare titt på vad Wanbo (ett dotterbolag till Xiaomi) erbjuder med denna T2 Max.

Framför allt står den här videoprojektorn i kontrast till de skrymmande modellerna vi är vana vid. Den är bara 11 centimeter bred för 14 centimeters djup och 15 centimeters höjd. Det räcker med att säga att den tar liten plats där den är placerad, och att den lätt kan flyttas från ett rum till ett annat.

När enheten väl har lanserats sänder den en full HD-bild (1920 x 1080 pixlar) över ett projektionsavstånd på 1 till 5 meter. Storleken på den projicerade bilden kan sträcka sig från 40 till 120 tum, ett brett spektrum som sannolikt uppfyller alla behov. Dess LCD-teknik visar en ljusstyrka på 4000 lumen och åtföljs av en vacker kolorimetri.

Wanbo T2 Max är i slutändan en uppkopplad modell. Bluetooth och WiFi-kompatibel, den kan paras ihop med Android och iOS smartphones och surfplattor. Och när vår film eller din favoritserie har lanserats kommer vi att dra nytta av ett internt fläktbrusreduceringssystem, vilket bara låter videoprojektorns två 3W-högtalare höra.

Wanbo T2 Max-projektorn för 119,46 € på AliExpress

Projektorer: vilken är bäst?

Om denna lösning har ett överkomligt pris har marknaden många andra projektorer med oslagbar prestanda.

Om du är tveksam till ditt val, konsultera vår jämförelse av de bästa videoprojektorerna 2021. Du hittar modeller från alla sortiment, i alla prisklasser.

Relaterade Artiklar

Back to top button