AliExpress sänker priset på Xiaomi, Huawei och Amazfit smartklockor för Single Day

Försöker du köpa en uppkopplad klocka eller smartklocka? Det kan vara dags att ta steget med de kampanjer som för närvarande körs på AliExpress för Single Day. Det finns något för alla smaker och alla plånböcker.

1

4 anslutna klockor till chockpriser på AliExpress

  • Xiaomi Mi Watch för €68 istället för €86
  • Xiaomi Mi Watch 2 lite för €49 istället för €61
  • Huawei Watch GT 2 Pro för 128 € istället för 158 €
  • Amazfit Stratos för 51€ istället för 66€

Uppkopplade klockor är tillbehör som följer med oss ​​dagligen. Oavsett om det är för sport, eller bara för stil, läs dina aviseringar utan att ta din smartphone ur fickan, svara på dem… Ring till och med ett telefonsamtal ibland! Här är fyra anslutna klockor till rea för Single Day.

Xiaomi Mi Watch, sporttränaren på handleden

xiaomi_watch

Se erbjudandet på Xiaomi Mi Watch för 68€ på AliExpress

Låt oss börja med en liten budget men stor kapacitetsklocka: Mi Watch från Xiaomi. Med anledning av Single Day sjunker dess pris med 18 € med koden FRMI18 på AliExpress. Det gläds för sin autonomi på totalt 16 dagar, för normal aktivitet. Och 50 timmar om du aktiverar kontinuerlig aktivitetsövervakning. Det finns inte mindre än 117 sportlägen på klockan, plus möjligheten att bära den upp till 50 meters djup. Alla dina ansträngningar återförs sedan till din smartphone för daglig övervakning.

Xiaomis Redmi Watch 2 Lite för mindre än 50 €

xiaomi_mi_watch_lite

Se erbjudandet på Redmi Watch 2 Lite för 49€ på AliExpress

Fortfarande på Xiaomi, låt oss nu upptäcka Redmi Watch 2 Lite, en lättare version av märkets flaggskeppsprodukt. Precis som dess pris, som ökar till €49 med koden SDFRN097 vid betalningstillfället. Den är också vattentät, liksom sin storasyster, har över 100 sportlägen för träning och prestationsspårning. Den kan mäta syrenivån i blodet under dagen och även under din sömn tack vare sina sensorer. Dessutom övervakar den också kvaliteten på de sistnämnda för att förhindra eventuell risk för t.ex. sömnapné.

Huawei Watch GT2 pro kombinerar stil och sport

huawei_gt_watch_pro

Se erbjudandet på Huawei Watch GT2 Pro för 128€ på AliExpress

Låt oss nu gå vidare till Huawei för att upptäcka ett erbjudande på Watch GT2 Pro som förlorar €30 med koden FRBON30 som ska anges vid betalningstillfället. Det är onekligen den mest chica klockan i urvalet, med sin vackra AMOLED-skärm, dess autonomi på tio dagar i klassisk användning och dess sensorer som övervakar hälsan. Gör inga misstag, det här är framför allt en klocka skapad för sportövervakning och verktygsappar är nästan frånvarande i denna modell. Ändå är dess prestanda intressant, vilket framgår av vårt test.

Amazfit Stratos GTR2 smartwatch på rea

amazfit_watch

Se erbjudandet på Amazfit Strator GTR2 för 51€ på AliExpress

Sista klockan och nytt märke i vårt urval: Amazfit Stratos GTR2. Liksom de andra modellerna är den främst designad för sport- och hälsoövervakning, med ytterligare funktioner som visning av aviseringar. 90 sportlägen stöds av klockan, och den är dessutom vattentät, så du kan ta den med dig överallt. Tillverkaren anger 14 dagars autonomi i klassiskt läge, hälften mindre med spårningen aktiverad. Och för att dra nytta av rabatten på 10€ på sidan, glöm inte kampanjkoden FRBON10 vid betalningstillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button