AliExpress sänker priset på OnePlus 9 (5G) med denna nya Single Day-kampanjkod

Single Day fortsätter och fortsätter med allt coolare erbjudanden. Som denna 60 € rabatt (oavsett vilken modell som väljs) på OnePlus 9 på AliExpress, tillgänglig i två versioner.

OnePlus 9

OnePlus 9, en utmärkt avancerad 5G-smartphone

  • Högsta fotokvalitet
  • Skärmen är vacker
  • Vackert och effektivt

Se erbjudandet på OnePlus 9 till rea på AliExpress

Två versioner, en minskning, en smartphone överst

AliExpress tar Single Day på största allvar och det gör även säljare. OnePlus 9 är en utmärkt smartphone, photophone limit, som finns i två olika versioner. Det finns 8 GB RAM med 128 GB minne, till 449 € (för det billigaste) och 12 GB RAM och 256 GB minne till 499 €.

Genom att använda koden 11AE60 när du betalar kan du få 60€ i rabatt på smartphonen. Detta är en rabatt som görs från 399€ vid köp, därför giltig för båda modellerna. Det betyder att 128 GB-modellen går till €389 och 256 GB-modellen går till €439.

En bländande smartphone/fotofon

OnePlus 9 är en high-end telefon som lyser med sin fotosida tack vare varumärkets partnerskap med Hasselblad. Om du inte visste så utrustade märket NASA för uppdraget till månen 1969. I all nykterhet.

Du har därför rätt till en 48 MP vidvinkel, en 50 MP ultravidvinkel, en 8 MP telefoto och en 2 MP monokrom. Lägg därtill en 16 Mp frontsensor så har du vad som kallas fotofon, nämligen en smartphone vars största intresse är fotografering.

Du kan växla skärmen till Full HD+ eller QHD+ läge med ett adaptivt 120Hz läge. För autonomi kan du räkna med en bra användningsdag som blandar spel, streaming… Kort sagt, klassisk användning. Slutligen är Oxygen OS-gränssnittet ett av de bästa för tillfället, flytande, tydligt och väldigt trevligt att titta på.

Se erbjudandet på OnePlus 9 till rea på AliExpress

Jämförelse med de bästa smartphones

Även om OnePlus 9 rankas bland de bästa smartphones på marknaden, måste du vilja jämföra den med andra modeller. Det är här vår jämförelse av de bästa smartphones på Clubic kommer in. Du kommer att ha tillgång till en stor databas med tekniska egenskaper för att kunna välja vad du vill ha.

Relaterade Artiklar

Back to top button