AliExpress sänker priserna på AirPods Pro för Black Friday

Black Friday är här och för tillfället erbjuder AliExpress dig 100 € rabatt på AirPods Pro, de mest avancerade trådlösa hörlurarna från Apple.

1

AirPods Pro, de bästa Apple-hörlurarna till ett fyndpris

  • Lätt och bekväm
  • Utmärkt aktiv brusreducering
  • 24 timmars autonomi totalt

Se Apple AirPods Pro-erbjudandet för 179 € på Amazon

100€ rabatt på några av de bästa hörlurarna på marknaden

Du har säkert hört talas om AirPods Pro, Apples mest avancerade trådlösa hörlurar designade av den kaliforniska tillverkaren.

Om AirPods Pro uppenbarligen inte ges som en generell regel, ändrar Black Friday situationen med AliExpress som helt enkelt erbjuder dig 100 € rabatt på köpet av dessa enheter. Ingen kampanjkod eller återbetalningserbjudande, detta pris är tillgängligt så snart du gör en beställning på återförsäljarens webbplats.

Apple AirPods Pro: briljant ljud och exemplarisk brusreducering

AirPods Pro är väldigt olika hörlurar från tidigare modeller designade av Apple. Deras skaft är mindre och de erbjuder silikonspetsar för att komma in i hörselgången för en mer uttalad passform när du är på språng.

Dessa tips är också kärnan i upplevelsen som erbjuds av hörlurarna, som har ett aktivt brusreduceringssystem. Du kan aktivera den helt för att isolera dig från omgivningens stök eller aktivera Transparency-läget som låter dig höra omvärlden igen utan att behöva ta bort dem från dina öron.

För att starta musik eller ta ett samtal, tryck helt enkelt på sensorstavarna. Du kan också använda Siri om du har en iPhone eller en Apple Watch för att skicka ett meddelande eller ringa en nära och kära med rösten, men också välja en låt eller aktivera ett anslutet objekt i ditt hem.

Ljudet som produceras av AirPods Pro är ganska tillfredsställande, balanserat och borde tillfredsställa alla öron, oavsett vilken musikgenre man lyssnar på. Basen är närvarande och rösterna är väl framhävda. På Apple-enheter kan du också njuta av Spatial Audio för kompatibla titlar. Instrumenten finns runt omkring dig för en slående återgivning.

AirPods Pro drar äntligen nytta av en total autonomi på 24 timmar med det medföljande laddningsfodralet. På en laddning kan hörlurarna följa med dig i cirka 4:30 timmar med brusreduceringen aktiverad.

Se Apple AirPods Pro-erbjudandet för 179 € på Amazon

Hitta de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället i vår jämförelse

AirPods Pro tilltalar dig inte? Föredrar du att i detalj analysera alla tillgängliga modeller från andra tillverkare? Vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2021 är för dig, med många referenser testade av oss in i minsta detalj.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button