Aliens: forskare pratar om ett möte, bara några veckor nu

De utomjordingar går de bland oss? Finns det andra livsformer än människor? Frågor som är svåra att besvara och som markerar gränsen mellan gissningar, vetenskap och science fiction. En berömd vetenskapsman verkar inte vara av samma åsikt som i ett tal nyligen talade om en möte med utomjordingar senast i slutet av detta år.

Den berömda professorn talar till mikrofonerna Michio Kaku efter de senaste framstegen på. Otroligt nog verkar det inte finnas något missvisande för uttalanden som lämnar utrymme för ett exakt datum då det kommer att finnas verklig kontakt med intelligenta civilisationer. Sanning? Låt oss ta en titt på de påstådda bevisen som släppts av den framstående vetenskapsmannen.

Aliens på väg? Tala Michio Kaku

Iakttagelser, hypoteser och indiskretioner sprider sig runt om i utomjordingars värld. Rykten som kunde bekräftas inom oktober 2021 i väntan på ett möte av historiska proportioner. Intervjun med Kaku med tanke på implementeringen av teleskopet för rymdutforskning väckte en sensation.

Denna enhet, efter att ha återvänt från olika funktionella motgångar, verkar redo att återuppta sin drift med syftet att ge en tydlig bild av rymdsituationen för de nyligen upptäckta exoplaneterna. Angående iakttagelserna uttrycker professor Kaku sin åsikt enligt följande:

Relaterade Artiklar

Back to top button