Aliens: bekräftad existens från en asteroid, deras transportmedel

Nu känd för sina teorier Avi Loeb återvänder till attacken med århundradets bekräftelse. De utomjordingar de finns och skulle ha passerat nära jorden 2017 när alla trodde att objektet bara var en asteroid.

Oumuamua är asteroiden som enligt Loeb gömmer utomjordingarna

Det kallas Oumuamua theasteroid som korsade vårt solsystem 2017 och väckte många hypoteser och en aura av mystik. Verkligen tvåa Avi Loeb det var absolut inte en enkel asteroid, utan en föremål som ägs av utlänningar.

Enligt vad som har hittats har detta märkliga föremål i form av en “cigarr” “rört” jorden mer än 190 000 miles per timme. En hastighet som är så otrolig att den fick Harvard-professorn att förklara att den åtnjöt ytterligare framdrivning. Om så vore fallet skulle idén om en komet sjunka och teorin om att utomjordingar skulle vara gömda inuti skulle stärkas.

Ett transportmedel är därför resultatet av en mycket mer utvecklad och avancerad teknik än den mänskliga som kan nå ofattbara hastigheter och former. Som Loeb påpekade, för de många anhängare som är övertygade om att det finns utomjordingar, skulle det bekräftas av de senaste bekräftelserna av NASA. I själva verket, enligt den civila myndighet som ansvarar för det amerikanska rymdprogrammet, var Oumuamua det första objekt som hittills setts som det kom från annat håll. Även om det är viktig information bör den inte vara så avgörande att den stöder en livs teori utomjordisk i rymden.

“Vi bör hålla ett öppet sinne och leta efter bevis, istället för att övertyga oss själva om att allt vi ser på himlen är stenar”, sa professorn till CBS News.

“Extraterrestrial”, den nya boken som bekräftar existensen av utomjordingar

Allt detta har publicerats i hans nya bok “Utomjordisk: “. Med mod och beslutsamhet möter han alla sina teorier och berättar om dem när han försöker sensibilisera den allmänna åsikten som skulle förneka den främmande existensen.

Men flera forskare hävdar att vad Loeb skriver den bygger inte på konkreta och konkreta bevismen på hypoteser och mentala öppningar som bara kan övertyga anhängare om existensen av utomjordingar.

Men faktum kvarstår att Avi Loeb inte är den enda som tror på att det finns utomjordingar. Det finns också några forskare som tror att andra former av liv existerar inom universum som finns inom svarta hål.

Relaterade Artiklar

Back to top button