Aktivera integrationsfunktioner för virtuell maskin i XP-läge

XP-läge(XP-läge) tillgängligt i Windows 7 professionell låter dig integrera resurserna på din fysiska dator med en virtuell maskin(Maskin). Komponenterna du kan dela inkluderar skivor, ljudsystem, skrivare, urklipp(Urklipp) och smartkort.

Lär dig hur du aktiverar och använder integrationsfunktioner XP-läge virtuell maskin(Virtuell maskin i XP-läge).

Varför aktivera XP-lägesintegration?

Virtuell maskin läge(Mode Virtual Machine) XP använder resurserna på din fysiska dator för att köra en fullständigt licensierad kopia Windows XP rak(Windows XP höger) av Windows 7 professionell .

Del Bagge(RAM) på din dator, processorkraft och andra komponenter används virtuell maskin(Virtuell maskin) för att köra XP.

Genom att använda integrationsfunktionerna i XP-läge kan du också dela andra resurser som diskar, ljud och skrivare för att utöka funktionaliteten hos XP som körs på virtuell maskin(Virtuell maskin).

Aktivera och använda XP Mode integrationsfunktioner(Aktivera och använda XP-lägesintegreringsfunktioner)

Klick ” Start>Alla program>Windows Virtual PC>Windows Virtual PC » för att öppna mappen « Virtuell maskin “.(Virtuell maskin)

Högerklicka Virtuell maskin i Windows XP-läge(Windows XP Mode Virtual Machine) och välj ” inställningar(Inställningar)” i menyn.

I fönstret ” Windows XP-läge – Windows Virtual PC-inställningar(Windows XP Mode – Windows Virtual PC Settings) » klicka på alternativet « Integrationsalternativ(Integrationsfunktioner) » .

Observera att rätten del(handsidan) kommer fönstret att ändras för att visa dig de integrationsalternativ som är tillgängliga för din virtuell maskin i läge(Läge virtuell maskin) XP.

Klicka på XP Mode Integration Features.

På höger sida av fönstret ser du flera alternativ. Under är(Nedan) en beskrivning av varje och några tips om hur du använder dem för att göra din virtuell maskin i XP-läge(XP Mode Virtual Machine) mer integrerad med din fysiska dator.

Aktivera integrationsfunktioner i XP-läge

Aktivera vid start(Aktivera vid start) – detta alternativ låter dig ange om integrationsfunktionerna är tillgängliga vid varje start regimen(Läge) XP . Om du inte vill integrera varje funktion manuellt när du använder regimen(Läge) XP , lämna det här alternativet aktiverat.

Audio(Audio) XP-läge(XP-läge) kan använda din dators ljud för att lägga till ljud till dina VR-sessioner. bilar. (Maskin) Tänk på att ljudintegration lägger till ytterligare en komponent som kan gå fel. Om du verkligen inte behöver ljud när du använder XP-läge(XP-läge), lämna det här alternativet omarkerat.

Urklipp(Urklipp) – Integration urklipp(Urklipp) XP-läge(XP-läge) innebär att text, bilder eller andra element kan klippas ut, kopieras och klistras in mellan din fysiska PC och virtuell (Virtuell) maskin(Maskin) som arbetar i XP-läge(XP-läge) .

Detta är en av de mest användbara integrationsfunktionerna. Överväg att aktivera den om du snabbt och enkelt behöver dela dokument mellan dina PC och XP-läge(PC och XP-läge).

Skrivare(Skrivare) – om du planerar att skriva ut till XP-läge(XP-läge), markera den här rutan. Använda skrivarintegrering, XP-läge kommer att behandla din skrivare som om den var ansluten direkt till den och inte till din fysiska dator. De flesta tror att skrivarintegrering är avgörande för att få ut så mycket som möjligt av sina skrivare XP-läge .

Smarta kort(Smartkort) . Om du har några smartkort anslutna till din PC och vill använda dem i XP-läge(XP-läge), måste du markera det här alternativet. Om du inte har smartkort, markera inte den här rutan.

Diskar(Enheter) – det här alternativet låter dig ange om alla enheter eller bara de du väljer ska integreras med XP-läge(XP-läge) . Se åtminstone till att du integrerar enheten där du installerade Windows 7 professionell ( kör C(C-enhet) för de flesta). Därmed har du tillgång till din användarkonto(användarkonto), skrivbord, mappen “Mina dokument”(Mina dokument-mappen), etc. i XP-läge(XP-läge) .

För skivor du vet att du aldrig kommer att använda i XP-läge(XP-läge), lämna dem omarkerade. Detta sparar dig från att behöva vada genom enheter du aldrig kommer att använda när öppna och spara filer(öppna och spara filer) på din PC i XP-läge(XP-läge) . När du är klar, tryck på knappen OK(OK).

Virtuell maskinteknik(Virtual Machine-teknologi) Windows 7 låter dig integrera och dela resurserna på din fysiska dator XP-läge(XP-läge) .

Således kan du komma åt diskar, skrivare, smartkort, urklipp(Urklipp) och ljudfunktioner på din PC. Lyckligtvis, virtuell maskin(Virtual Machine) låter dig välja vilka komponenter du vill integrera så att du kan göra dina sessioner i XP-läge(XP-läge) mer strömlinjeformad och mindre komplex.

XP-läget är tillgängligt i Windows 7 Professional och låter dig integrera din fysiska dators resurser med en virtuell maskin. Komponenter som du kan dela inkluderar enheter, ljud, skrivare, Urklipp och smartkort.

Lär dig hur du aktiverar och använder integrationsfunktionerna i en virtuell maskin i XP-läge.

Varför aktivera XP Mode Integration?

En virtuell maskin i XP-läge använder din fysiska dators resurser för att köra en fullständigt licensierad kopia av Windows XP direkt från Windows 7 Professional.

En del av din dators RAM-minne, processorkraft och andra komponenter används av den virtuella maskinen för att låta XP köras.

Genom att använda XP Modes integrationsfunktioner kan du också dela andra resurser som enheter, ljud och skrivare för att öka funktionaliteten hos XP som körs i den virtuella maskinen.

Aktivera och använda XP-lägesintegreringsfunktioner

Klicka på Start>Alla program>Windows Virtual PC>Windows Virtual PC att öppna Virtuell maskin mapp.

högerklicka på Windows XP-läge virtuell maskin och välj inställningar från menyn.

Redigera Windows XP-lägesinställningar

I den Windows XP-läge – Windows Virtual PC-inställningar fönster klickar du på inställningen märkt Integrationsfunktioner.

Observera att den högra sidan av fönstret ändras för att visa dig de integrationsinställningar som är tillgängliga för din virtuella maskin i XP-läge.

Klicka på XP Mode Integration Features

På höger sida av fönstret kommer du att märka flera alternativ. Nedan finns en beskrivning av var och en och några tips om hur du använder dem för att göra din virtuella XP Mode-maskin mer integrerad med din fysiska dator.

Aktivera integrationsfunktioner i XP-läge

Aktivera vid uppstart – Med det här alternativet kan du ange om integrationsfunktionerna är tillgängliga varje gång du startar XP-läge. Om du inte vill integrera varje funktion manuellt när du använder XP-läge, lämna det här alternativet markerat.

Audio – XP Mode kan använda din dators ljud för att lägga till ljud till dina Virtual Machine-sessioner. Tänk på att integrering av ljud lägger till ytterligare en komponent som kan gå fel. Om du verkligen inte har något behov av ljud när du använder XP-läge, lämna det här alternativet avmarkerat.

urklipp – Att integrera Urklipp med XP-läge innebär att text, bilder eller andra element kan klippas ut, kopieras och klistras in mellan din fysiska dator och den virtuella maskinen som kör XP-läge.

Detta är en av de mest användbara integrationsfunktionerna. Överväg att aktivera det om du behöver dela dokument snabbt och enkelt mellan din PC och XP-läge.

Skrivare – Om du planerar att skriva ut från XP-läge, markera det här alternativet. Med skrivarintegrering kommer XP-läget att behandla din skrivare som om den var ansluten direkt till den snarare än till din fysiska dator. De flesta tycker att det är viktigt att integrera skrivaren för att få ut så mycket som möjligt av XP-läget.

Smarta kort – Om du har några smartkort anslutna till din PC och du vill använda dem i XP-läge, måste du markera det här alternativet. Om du inte har några smartkort, lämna detta omarkerat.

driver – Det här alternativet låter dig ange om alla enheter eller bara de du väljer är integrerade med XP-läge. Se åtminstone till att du integrerar den enhet som Windows 7 Professional är installerad på (C-enhet för de flesta). På så sätt har du tillgång till ditt användarkonto, skrivbordet, mappen Mina dokument, etc. i XP-läge.

För enheter som du vet att du aldrig kommer att använda med XP-läge, lämna dem omarkerade. Detta sparar dig besväret att behöva gå igenom enheter du aldrig kommer att använda när du öppnar och sparar filer till din PC i XP-läge. När du är klar klickar du på OK knapp.

Windows 7:s Virtual Machine-teknik låter dig integrera och dela resurserna på din fysiska dator med XP-läge.

Genom att göra det kan du få tillgång till enheterna, skrivarna, smartkorten, Urklipp och ljudfunktionerna på din PC. Lyckligtvis låter den virtuella maskinen dig välja vilka komponenter som ska integreras så att du kan göra dina XP Mode-sessioner mer strömlinjeformade och mindre komplicerade.

Relaterade Artiklar

Back to top button