Äkta trådlösa hörlurar med ett halvt reducerat pris!

Om du letar efter små äkta trådlösa hörlurar finns det för närvarande en fantastisk paketkampanj på Anker Soundcore Life P2 Mini på Aliexpress.

Anker Soundcore Life P2 Mini © Anker

Genom att samla på sig säljarkuponger och kampanjkod får du Anker Soundcore Life P2 Mini hörlurar till ett otroligt pris.

Anker Life P2 Mini i ett nötskal:

  • Bluetooth 5.2-kontroller
  • 32 timmars självständighet
  • IPX5-certifierad

Vid den här tiden hörlurar Anker Life P2 Mini är endast 22,99 € hos Aliexpress med fri frakt. Följ bara våra instruktioner!

Hitta Anker Soundcore Life P2 Mini för 22,99 €

Dubbel kampanj för Anker Life P2 Mini

Det är en fantastisk kampanj reserverad för Frankrike som kan hittas på Aliexpress idag. Anker Soundcore Life P2 Mini trådlösa hörlurar kostar verkligen bara 22,99 € genom att följa några enkla instruktioner. Och fraktkostnaderna är gratis.

Först och främst på produktsidan måste du kontrollera säljarens kuponger, eller mer exakt den som erbjuder 4,80 € rabatt från 4,81 € vid köp. Sedan lägger du produkten i din varukorg och innan du betalar anger du koden SDFRY163. Det är 4€ mindre. Så det totala priset är verkligen €22,99.

Små hörlurar som sitter bra i öronen

Anker Soundcore Life P2 Mini är gjorda för tillfälliga användare av denna typ av produkter. Bekväma och med en stor autonomi uppskattad till cirka 32 timmar tack vare fodralet, de tillåter användning i 8 timmar per laddningscykel.

Med snabbladdning kan du återfå 1 timmes batteritid på bara 10 minuter. Deras design gör att de ger mycket bra passiv isolering. Och de är utrustade med en mikrofon som gör att de kan ringa samtal under utmärkta förhållanden.

De ansluter i duo eller mono tack vare Bluetooth 5.2 på Android-, iOS- och till och med Windows-enheter. Anslutningen är oklanderlig och ljudkvaliteten är mer än tillräckligt för den som, som vi har sagt, inte är ute efter ljudperfektion.

Kommandon och kontroller görs på beröringsområdena på var och en av öronkåporna. Det finns ingen app för att ändra dem eller spela med equalizern. Dessa hörlurar är därför enkla.

Anker Soundcore Life P2 Mini © Anker

Hitta Anker Soundcore Life P2 Mini för 22,99 €

Välj de bästa hörlurarna för tillfället

Om du letar efter lite mer avancerade hörlurar kan du titta på vad den jämförande guiden som finns på Clubic erbjuder. Den lyfter fram en modulär topp 3 beroende på utgångarna såväl som många andra hörlurar som testats under månaderna av redaktionen för att erbjuda dig den materiella märgen.

Relaterade Artiklar

Back to top button