Akta dig för lagerbrist, den utmärkta Logitech G920-ratten sjunker till ett aldrig tidigare skådat pris!

Behöver du ett racinghjul för bättre sensationer i spelet, samtidigt som du sparar pengar? Team Bons Plans erbjuder dig ett fantastiskt erbjudande från Amazon på den utmärkta Logitech G29 Driving Force-ratten till €225,99 istället för €399,99, det vill säga 44 % besparing!

Logitech G920 Drivkraft

Ett racerhjul till ett fyndpris

  • Ett komplett paket för utmärkta förnimmelser
  • Fullt konfigurerbar
  • Mycket kompatibel

Se erbjudandet Logitech G290 Driving Force racinghjul för 225,99€ på Amazon

Ett erbjudande på hjulhattar hos Amazon

Detta erbjudande som endast gäller idag på Logitech G290 Driving Force-racinghjulet erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 57,77 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Knacka på svampen innan den är borta

Detta erbjudande är därför intresserad av ett racerhjul med pedaler som ingår från Logitech, ett märke som inte längre presenteras inom området kring kringutrustning, modell G29 Driving Force. Finns i två versioner, den här är främst intresserad av Xbox-ekosystemet. Den är mycket kompatibel och kan anslutas via USB inte bara till PC:n utan även till Xbox One och Xbox Series X|S-konsolerna.

Denna exceptionella ratt kommer att erbjuda en särskilt uppslukande upplevelse i spelet tack vare realistisk dubbelmotorisk kraftfeedback, som syftar till att transkribera verkliga körupplevelser så realistiskt som möjligt. Själva ratten erbjuder också en 900° rotation för att bättre klara de snävare hårnålsböjar.

Förutom ratten, som också är utrustad med alla kontroller från en konventionell joystick, erbjuder G29 Driving Force också en separat uppsättning av tre mycket känsliga och justerbara pedaler, som inkluderar gas-, kopplings- och bromsreglagen. Du kan alltså placera ratten och pedalerna som du vill för en idealisk körställning. För att förhöja nedsänkningen erbjuds även en växelspak, men denna gång som tillval.

Allt är inslaget i ett svart fodral med en sportig och elegant design, med en läderratt för att erbjuda ännu större komfort.

Se erbjudandet Logitech G290 Driving Force racinghjul för 225,99€ på Amazon

Hitta ratten i handen tack vare vår jämförelse

Innan du slår gasen för att dra nytta av detta exceptionella erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC- och konsolrattarna 2022, för att se om G290 Driving Force är Rolls Royce, eller snarare Tata …

Relaterade Artiklar

Back to top button