AirPods Pro (2ᵉ generation): måste du gå dit med slutna ögon?

AirPods Pro © Apple

Här är vad amerikanska medier tyckte om AirPods Pro 2 i sina detaljerade tester. Testet är förvandlat för Apple, men bristande risktagande påpekas.

De första testerna av AirPods Pro 2 har precis publicerats, möjligheten att få ihop en sammanfattning av vad pressen tyckte om denna nya generation av AirPods Pro trådlösa hörlurar.

Nästan obeskrivlig ljudkvalitet

I testerna läser vi, Gränsen, Engadget och cnet beklagar bristen på arbete med designen, nästan identisk med den för första generationens AirPods Pro. David Carnoy, journalist för cnet, menar att man hade förväntat sig kortare stjälkar, nya färger eller bättre vattenbeständighet än IPX4. Han medger dock att AirPods Pro 2 förblir lika lätt och bekväm i örat som sina föregångare, vilket han säger är viktigast.

Enligt alla testare är de stora förändringarna med dessa nya AirPods Pro framför allt interna. “ Samma utseende, bättre i allt annat », syntetiserar Gränsen. “ Apple har helt gjort om förstärkaren och drivrutinen för AirPods Pro, och även om dessa drivrutiner är samma 11 millimeter stora som tredje generationens AirPods låter de överlägset och levererar det renaste, mest dynamiska ljudet. av alla AirPods hittills. “, tillägger publikationen. Hon specificerar ändå att detta inte tillåter AirPods Pro 2 att vara ” toppskiktet i ljudkvalitet.

En åsikt som delas av Engadget : “ Vad du behöver veta är att den övergripande ljudkvaliteten för den andra generationens modell är avsevärt förbättrad jämfört med den första versionen. Apple ljög inte när det lovade att musik skulle låta bättre vid lägre volymer skriver Billy Steele.

Techradar är lika entusiastisk och använder superlativ för att beskriva ljudkvaliteten som produceras av AirPods 2. Om “ Apple beslutade att inte göra AirPods Pro 2 kapabel till förlustfritt ljud (även om dess egen Apple Music-plattform stöder det), ljudkvaliteten är så bra […]. Det är svårt att sätta ord på hur ett par hörlurar kan ge glädje, för det handlar om hur de möjliggör en koppling till musik som inte fanns tidigare. ”, vittnar den poetiske Gareth Beavis.

Förbättrat ANC, gimmickigt rumsligt ljud

Den aktiva brusreduceringen övertygade också testarna. “ Apple har gjort betydande framsteg med sin aktiva brusreducering “, anses vara Gränsenvilket sätter AirPods Pro 2 på samma nivå, om inte något över Sony WF-1000XM4, och strax under Bose QuietComfort Earbuds II i detta avseende.

De andra testerna håller med denna åsikt, men Engadget klargör att när Apple kommunicerar på en ANC dubbelt så kraftfull ska användarna inte förvänta sig att höra hälften så mycket buller utifrån.

När det kommer till rumsligt ljud är åsikterna mer delade. cnet framkallade” en bonusfunktion vilket inte får det att låta bättre, utan annorlunda. Testaren tycker att det är roligt att testa rumsligt ljud på musik som du känner väl för att känna skillnaden med och utan, men det är inte denna funktion som kommer att övertyga dig att köpa den.

Bättre batteritid, men ändå rättvist

cnet och TechRadar uppskattar hörlurarnas förlängda batteritid, men Engadget anser att detta fortfarande inte är tillräckligt, kallar det ” betyda “. Testaren förklarar att han varade i sex timmar och femton minuters användning med en blandning av brusreducering, transparensläge och samtal. “ Det är mer än föregående generation (4:30) och det är i paritet med de flesta konkurrenter nu för tiden “, säger han och påminner ändå om att vissa modeller erbjuder mer än tio timmars autonomi.

För Gränsen, Apple tog inga chanser och kan ha saknat ambition med sin andra generationens AirPods Pro. “ Företaget har försökt att utveckla och fullända en framgångsrik produkt som miljontals människor redan känner så väl. ”, avslutar testet av media. På grund av denna konservatism, AirPods Pro är inte de trådlösa hörlurarna med den bästa ljudkvaliteten, inte heller de med den mest avancerade ANC “. Men mellan pålitlig prestanda och fördelarna med Apples sömlösa ekosystem, kommer ingen av dessa fakta sannolikt att avskräcka iPhone-ägare från att överväga AirPods Pro 2 framför andra alternativ.

Källor: Gränsen, Engadget, cnet, TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button