AirPods: Att bära dem medan du sover kan vara farligt

Otroligt men sant, det kan vara farligt att ha på sig AirPods medan du sover. Här är upplevelsen av en man som kan berätta det än idag. Levande av ett mirakel svalde han en precis när han sov.

En man sväljer en av AirPods medan han sover, han lever mirakulöst nog

Berättelsen om Bradford Gauthier, mannen som i Worcester, Massachusset, svalt en av hans två AirPods utan att inse det.

Efter att ha skottat snön i två timmar bestämde sig den här mannen för att vila lite i sina pålitliga AirPods. Inget konstigt än så länge, kanske till och med många som läser gör det för vane. Men när jag vaknade hände något speciellt.

”När jag vaknade nästa morgon kunde jag inte hitta en av de två hörlurarna. Jag hade ett lätt obehag i mitten av bröstet, i brösthöjd. Jag gick ut igen för att skotta snön i ytterligare en timme, sedan gick jag tillbaka in i huset och hällde upp ett glas vatten till mig själv… men jag kunde inte dricka det”. Detta är bara början på Gauthiers missöde med sina AirPods.

Till och med några i hans familj förminskade situationen genom att skratta åt det faktum att han kanske kunde ha svalt det. Inget mer konstigt, men samtidigt sant. I själva verket värk att anklagandet i bröstet istället för att avta ökade och därför slutade han leta efter en av de två förlorade AirPods, och gick därmed till akuten.

Tack vare en röntgen upptäcktes att den förlorade AirPod hade hittats. Fortfarande orörlig satt den fast matstrupe. Allvarligt den hade verkligen svalts. Aldrig någonsin skulle den här mannen ha trott att det kunde vara så farligt att sova med trådlösa hörlurar.

Att sova med trådlösa hörlurar kan vara farligt

Även om det är oförklarligt, kvarstår faktum det det kan vara riskabelt somna inte bara med något i munnen, utan även med AirPods i öronen. Vem vet, under en turbulent sömn, när de rullar om och om igen i sängen, ramlar de och med ett djupt andetag kan man hamna i halsen.

Det är sant att titta på din smartphone innan du lägger dig kan vara skadligt för din hälsa och förändra din sömn, men i det här fallet riskerar du ditt liv!

Sammanfattningsvis kan vi rekommendera en Äpple att kontakta den här överlevande åtminstone för att fråga honom om AirPods fortfarande fungerar, trots resan inuti människokroppen.

Relaterade Artiklar

Back to top button