AirPods är de billigaste idag på Amazon

Bra plan i sikte hos Amazon! Apples (mycket) berömda AirPods finns till rea just nu! Med -11% reduktion för denna produkt inklusive en trådbunden laddningsbox
den är idealisk för att få ut det mesta av dina favoritljud under alla omständigheter.

airpods pro bp

Varför skaffa Apple AirPods:

  • Trådlösa in-ear hörlurar
  • Laddningsfodral ingår
  • Upp till 24 timmars autonomi

Se Apple AirPods-erbjudandet för 132€ på Amazon

Det här är en fantastisk möjlighet att erbjuda dig AirPods till ett bra pris på Amazon

Du har inte längre trådlösa hörlurar eller vill skaffa nya med den extra bonusen av en trådbunden laddningsbox, detta erbjudande från Amazon kan mycket väl förföra dig. För närvarande erbjuds Apple AirPods tillsammans med deras trådbundna laddningsbox för €132,00 istället för €149,00. Perfekt med tanke på den första julhandeln, de första som kommer är bäst som serveras.

En avsevärd minskning med 11 % med vetskapen om att du dessutom drar nytta av gratis leverans till ditt hem eller till ett utlämningsställe på bara fem dagar. Och som vanligt, om produkten inte passar dig har du 30 dagar på dig att returnera den till Amazon.

Trådlösa hörlurar som inte behöver introduceras

Apples AirPods har varit en stor framgång sedan lanseringen, och det beror särskilt på alliansen mellan en modern och förfinad design men också en viss ljudkvalitet. I sin obefläckade vita klänning är AirPods lika mycket en lämplig enhet för att ringa dina samtal och lyssna på din musik som de är en modeaccessoar som passar alla omständigheter, för personligt och professionellt bruk.

Med en enkel konfiguration uppenbarligen optimerad för Apple-enheter, med möjligheten att ifrågasätta Siri utan att ta din smartphone ur fickan till exempel, kan du också använda AirPods med vilken enhet som helst som låter dig upprätta en Bluetooth-anslutning med dessa hörlurar. .

airpods 2

Praktiskt, dessa AirPods kommer med en trådbunden laddningsbox. Det är ett idealiskt sätt att inte längre vara rädd för batterifel och få ut det mesta av dina hörlurar som du vill! På jobbet eller hemma kan du alltså dra nytta av en autonomi på upp till 24 timmar.

Se Apple AirPods-erbjudandet för 132€ på Amazon

Vilka är de bästa trådlösa hörlurarna just nu?

Vill du sålla igenom de olika aktuella erbjudandena innan du investerar i Apple-hörlurar? Kolla in vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2021 nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button