AirPods 3 vs. AirPods Pro: gör inte fel val

AirPods 3

När de tillkännagavs stod de nya AirPods ut för sin slående likhet med Pro-versionen av Apples trådlösa hörlurar. Men är de verkligen så lika?

Förutom bättre batteritid och MagSafe-laddning har AirPods 3 inget mer än Pro. Vad värre är, frånvaron av silikonspetsar innebär att du måste ge upp aktiv brusreducering och modulariteten som gör att Pro kan anpassa sig till ett stort antal morfologier.

En prisskillnad… bara på papper

AirPods 3 visas för 199 euro, de befinner sig 80 euro under AirPods Pro … åtminstone hos Apple. Om vi ​​lämnar butiken hos Apple är saker och ting helt annorlunda, eftersom AirPods Pro ofta hittas på marknadsföring på Amazon och andra till ett pris som är lägre än de nästan 200 euro som begärts för AirPods 3.

AirPods Pro BP

Om man inte förnyar Pro-modellen, vilket Apple enligt de senaste ryktena försöker göra, kommer det att bli svårt för Cupertino-företaget att motivera priset på sina nya hörlurar. Det råder ingen tvekan om att AirPods 3 snart kommer att säljas för att öka ett nytt prisgap mellan de två modellerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button