Airpods 3 och Airpods Pro: Apple-hörlurar finns till rea på onsdag!

Två generationer av AirPods på rea, du kan inte missa det på Rakuten! E-handelsplattformen ger dig inte bara två attraktiva rabatter på sina produkter, utan dessutom kan du fortfarande dra nytta av en kampanjkod för att minska räkningen.

1

De två AirPods erbjuder sig att gripa Rakuten:

  • Apple AirPods 3 för 191,09 €
  • Apple AirPods Pro med laddningsfodral för 213,90 €

Se alla Rakuten-erbjudanden

Flera goda nyheter kommer att läggas till i samband med dessa kampanjer! Först och främst, utnyttja i båda fallen -15€ på var och en av dessa produkter med kampanjkoden RAKUTEN15 läggas till i kassan. Dessutom erbjuds hemleverans till dig av Rakuten.

Apples senaste produkter får 20 % rabatt med denna kampanjkod

Inom området trådlösa hörlurar gör AirPods 3 ett namn för sig själva och dessutom är de tillgängliga för endast €175 när Rakuten-koden har använts. Dessutom kan Club R-medlemmar dra nytta av €17,19 gratis, för att kunna återanvändas för framtida köp. Dessa senaste Apple-produkter, som lanserades 2021, är väldigt lika AirPods Pro, med den anmärkningsvärda skillnaden att de inte erbjuder aktiv brusreducering (ANC) till skillnad från sina äldre.

1

Se Apple AirPods 3-erbjudandet för 191,09 € på Rakuten

Å andra sidan behåller de många kvaliteter som gör dem väldigt attraktiva till detta pris. Således, Transparency-läget, de 3 silikonspetsarna och framför allt IPX4-standarden, vilket gör att de kan följa med dig säkert under dina sportpass. Slutligen, en annan mycket bra poäng är den medföljande MagSafe-laddningsboxen. Totalt får AirPods 3 5 timmars autonomi jämfört med Airpods Pro, eller cirka 30 timmar totalt, och följer dig enkelt i mer än en dag.

AirPods Pro sjunker under 200 euro på Rakuten

Apples AirPods Pro behöver egentligen ingen introduktion, och när, som en bonus, deras pris sjunker till 198,90 € när kampanjkoden har använts, finns det egentligen inget annat att göra än att låta dig gå. Dessutom kan Club R-medlemmar dra nytta av 21,39 € krediterade i kuponger på deras konto. AirPods Pro drar fördel av utmärkt aktiv brusreducering (ANC) och levererar perfekt uppslukande ljud för att fördjupa dig i din värld under alla omständigheter och skydda dig, till exempel från eventuella tutningar och andra parasitljud i stadstransporter. Ändå, med transparensläget kan du filtrera ljuden för att till exempel höra orden från en person som talar till dig utan att ta av dig hörlurarna. Verkligen väldigt praktiskt!

1

Se Apple AirPods Pro-erbjudandet med laddningsfodral för 213,90 €

De 3 medföljande silikonspetsarna låter dig också välja den storlek som bäst passar din öronform, för optimal lyssningskomfort och passform. Slutligen, var inte rädd för att spela sport med dem, eftersom de också uppfyller IPX4-standarden. Och tack vare den medföljande MagSafe-laddningsboxen når dess autonomi nästan 24 timmar. Tillräckligt för att ha råd med en mycket bra 9/10 under vårt 100 % oberoende test.

Vilka är de bästa trådlösa hörlurarna just nu?

Under denna försäljningsperiod, använd rätt reflex och beväpna dig med den kompass som våra jämförelser av olika produkter utgör, till exempel den som gäller de bästa trådlösa hörlurarna, uppdaterade 2022, och naturligtvis 100 % oberoende.

Relaterade Artiklar

Back to top button