AirPods 2 i fritt fall strax före Amazon Prime Day

Det är en säker satsning på ljudenhetsavdelningen som kommer upp i vår sektion för bra erbjudanden under försäljningen.

airpods-2

Dessa är uppenbarligen de berömda andra generationens AirPods som för närvarande påverkas av en fantastisk kampanj. Hörlurarna designade av Apple har också extremt värdefulla funktioner.

Se alla reaerbjudanden

AirPods (2:a generationen) i korthet

  • Kvalitetsljud tack vare en mycket stabil Bluetooth-signal
  • Enkel installation och röstkommandon
  • Mer än 24 timmars batteritid

Men innan du går till kärnan av saken, notera att AirPods (andra generationen) säljs för 118 € istället för de vanliga 149 €.

Hitta AirPods (andra generationen) för 118 € på Amazon

Extremt prisvärda hörlurar

Det är dags att dyka in i hjärtat av denna bra affär som har alla kort på handen för att övertyga dig. Faktum är att Amazon utnyttjade sommarrean för att tillämpa en omedelbar rabatt på -21% på dessa dyra AirPods (andra generationen). Och om du planerar att dra nytta av det utan dröjsmål är allt du behöver göra att följa guiden.

Just nu gör den amerikanska sajten som specialiserat sig på onlineförsäljning allt för att göra ditt liv enklare. Börjar med att ge alla sina kunder gratis hemleverans och upphämtningsställen överallt på det franska fastlandet. Amazon Prime-prenumeranter kommer till och med att kunna ta emot sitt paket snabbare. Garantin gäller i två år och en tvåårig AppleCare + försäkring erbjuds som tillval för 39 €.

AirPods 2: när prestanda rimmar med ergonomi

Hörlurarna designade av Apple är extremt enkla att använda. Bluetooth-anslutningen är nästan omedelbar med en iPhone, en Apple Watch eller en iPad. Den stabila trådlösa signalen tillsammans med H1-chippet ger enastående prestanda under lyssning. Du kommer att dra nytta av ett ultradetaljerat ljud på din favoritmusik som under ett telefonsamtal. Latensen är mycket låg för att garantera total fördjupning i dina dagliga aktiviteter.

Och de goda nyheterna slutar inte där eftersom Siri personliga assistent uppenbarligen finns där för att svara på alla dina frågor. Allt utan att behöva gå via din smartphone. Dessa AirPods är lätta, ergonomiska men också motståndskraftiga så att du kan använda dem utomhus utan minsta rädsla. Slutligen går autonomin upp till 5 timmars lyssning och till och med 24 timmar tack vare det medföljande laddningsfodralet.

Apple AirPods 2 hörlurar

Hitta AirPods (andra generationen) för 118 € på Amazon

Bra ljud utan eftergifter!

Apple har uppenbarligen inte monopol på kringutrustning som låter dig njuta av oklanderlig ljudkvalitet. Och för att kunna upptäcka de mest prestigefyllda produkterna i denna kategori uppmanar vi dig att bläddra i vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button