AirPods 2: Apple-hörlurar är till ett fyndpris till jul

Julperioden kommer om cirka tio dagar och Cdiscount erbjuder ett fantastiskt erbjudande att ta del av den berömda Apple AirPods 2.

Apple AirPods 2

Apple AirPods 2, om och om igen utmärkta trådlösa hörlurar

  • Heldags autonomi
  • Levereras med den trådbundna laddboxen
  • Diskret och lätt

Se Apple AirPods 2-erbjudandet för 119,99 € på Cdiscount

Prissänkning på Apple AirPods 2 på Cdiscount före jul

För denna nya bra affär förknippad med julklappsidéer, bjuder Team Clubic Bons Plans in dig att gå till Cdiscount där Apple AirPods 2 är föremål för en prissänkning.

Strax före årets slut säljs de berömda trådlösa hörlurarna från märket apple av den franska handelsplatsen för 119,99 euro istället för 179 euro; vilket ger en omedelbar rabatt på nästan 60 euro på det rekommenderade priset.

För information, detta är en produkt som säljs och skickas av Cdiscount som är berättigad till gratis leverans till ditt hem eller till ett avhämtningsställe.

Påminnelse om styrkorna med Apple-hörlurar

Apples AirPods 2 är trådlösa hörlurar som släpptes för två år sedan och som kan kopplas trådlöst till en iPhone, iPad eller annan enhet i Apples ekosystem, med hjälp av trådlös Bluetooth-teknik. Det blir därför möjligt att lyssna på musik, ringa eller ta emot samtal eller använda röstassistenten Siri.

På autonomisidan kan AirPods 2 användas under en period av 5 timmar i lyssningsläge och 3 timmar i samtal. Det trådbundna laddningsfodralet som följer med hörlurarna ger upp till 24 timmars batteritid. Tillbehören från Cupertino-företaget väger 4 gram vardera, för en totalvikt på 8 gram.

Om måtten, hörlurarna mäter 16,5 mm x 18 mm x 40,5 mm. När det gäller laddningsfodralet mäter det 44,3 mm x 21,3 mm x 53,5 mm.

Se Apple AirPods 2-erbjudandet för 119,99 € på Cdiscount

Jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället

Autonomi, ljud, brusreducering,… många parametrar måste beaktas om du vill köpa ett par trådlösa hörlurar.

För att lära dig mer om alternativen till Apple AirPods 2, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button