Airbus Racer: låt oss upptäcka den nya innovativa helikoptern

Är du redo att gå in i flygrevolutionen av Flygbuss? Låt oss ta reda på det tillsammans Racerden helt ny helikopter innovativa från Airbus. Det är en unik modell vars egenskaper gör att den passar perfekt in i modellerna miljövänlig uppmärksam på miljön och ekohållbarhet. Här är alla detaljer i denna prototyp som sakta tar form förnya sättet att flyga.

Airbus: låt oss upptäcka Racer, den ultramoderna helikoptern

Ring honom helikopter det är en underdrift. Den helt nya Racer från Flygbuss det är bokstavligen att undergräva lagarna för dessa modeller. Hans fart överstiger i 400 km/h jämfört med nuvarande roterande vingfordon som når 260 km/h.

Dessa resultat Racer når dem eftersom al central rotorsom gör att han kan flyga, justera fötterna och landa, fler har lagts till två till sidor som används för att nå fart kryssningsrederi som nämns ovan.

vidare Racer helt omfamnar projektet Clean Sky 2 säkerställa minsta möjliga miljöpåverkan. Så Flygbuss tillverkar en maskin som inte är ensam respektera miljön minska CO2-utsläppen, men också minska bl.a konsumtion garanterar så mycket besparingar för varje rutt.

Buller

Flygbuss lovar det Racer inte bara kommer det att respektera miljön för minskade utsläpp, utan ocksåbuller det kommer att bli drastiskt nedsatt. Henne rader avsmalnande och den teknologi med vilken rotorerna tillverkades gör det möjligt för Racer att fullt ut uppnå detta mål.

En annan viktig faktor som påverkar konsumtion och på föroreningar är också vikt. Flygbuss löste det som kunde vara ett problem genom att inse Racer med kompositmaterial i kombination med metallen de ger den motståndmen samtidigt lätthet Och flexibilitet.

Även andra bidrar till projektet företag av den europeiska parterren som de lade på bordet för Flygbuss deras kunskaper och yrkesskicklighet. Bland dessa nämner vi RoRCraft åtagit sig att göra den centrala delen av flygkropp. Britterna ASTRAL istället gör det vingar av denna helikopter. Äntligen italienaren ANGELA som utvecklar en innovativ vagn som gör det möjligt att bryta ner motståndet med luften under kryssningsflygningen.

Kortfattat, Flygbuss fortsätt göra mål spela in inte bara på nivån kommersielllevererar fler flygplan än Boeing, men också breda teknologisk.

Relaterade Artiklar

Back to top button