Airbus: med nya A321XLR kommer du att älska att flyga

där pandemisk tog med sig flygsektorn, särskilt det som avser persontransport. Men Flygbuss passar inte och tänker på efter Covid-19. Han skapade alltså en mångsidigt flygplan det kommer att förändra vårt sätt att flyga. Här är den helt nya Airbus A321XLRett genidrag som kommer att passa alla flygbolag.

Fundera på vad du behöver göra med enbil. Kanske reser du varje månad med din familj stora avstånd att ta några resor, men under veckan behöver du det bara för den stad. Att bestämma sig för att köpa två bilar, en mindre för varje dag och en större bara för månatliga resor utanför stan, skulle vara oekonomisk verklig? Airbus har tänkt på detta genom att göra den nya A321XLR låt oss se henne egenart.

Airbus A321XLR: effektiv för medeldistansresor, mycket bekväm för långa sträckor

Nu den flygbolag de behöver verktyg som kan tillfredsställa de nya behov från mångsidighet. Marknaden kräver elasticitet och av denna anledning transportmedel som kan bli mer och mer nödvändiga optimera håller på med spara pengar. Airbus förstod detta väl genom att göra sin egen A321XLR.

Det speciella med detta passagerarflygplan är dess struktur. Det kan hålla till 240 passagerare och hans teknologi gör den lämplig för båda vägarna till medium räckviddbåde för de a lång räckvidd. Så tack vareAirbus A321XLR ett flygbolag kommer att kunna hantera båda behoven med ett enda plan och därmed utnyttja det för vart och ett rutt.

airbus-a321xlr-exempel-på-livskraftiga-rutter

Låt oss fundera på vägarna säsong-. Kanske har vissa företag gett upp att aktivera dem för att de skulle ha varit tvungna att investera i en nytt medium, men under den korta tiden som använts skulle det säkert ha varit slöseri. I praktiken en tjänst som inte producerar användbar. Med Airbus A321XLR i stället blir allt detta bara ett avlägset minne.

Tekniska egenskaper hos A321XLR

Låt oss se varför tekniskt settAirbus A321XLR kan passa för miltal olika från varandra. Först av allt är det kortare än flygplan byggda för att klara långa avstånd. Detta gör att den också kan landa in flygplatser där den backar de är kortare.

Måtten, tillsammans med flygkroppen, sänker bl.a konsumtion vilket ger dem ett acceptabelt genomsnitt. AlltsåAirbus A321XLRsamt vara särskilt lämplig för långa rutterdet visas inte hindrande för resor a medium räckvidd. Dessutom köp pris det är verkligen lockande. Det kostar 100 miljoner dollar och efter lanseringen för cirka 2 år sedan arbetar Airbus redan för att träffas 450 provisioner anländer av de mest varierande flygbolag.

Vi fortsätter att överraska oss för de val som detta företag har gjort över tiden. Tänk emot det ekonomisk kris och den misstro i passagerare att flyga orsakat av covid-19Airbus har skapat enapp bland de flesta komplett någonsin. Låt oss säga ett verkligt universalmedel för dem som befinner sig i att flyga ofta och i tider av pandemier.

Relaterade Artiklar

Back to top button