Airbus: dess nya app kommer att få dig att känna dig säkrare under flygningen

Med pandemin flygbolagsom har lidit av en allvarlig kris sedan 2020, försöker återta förtroende av passagerare att flyga. Flygbuss kom till deras räddning med en ny app. Kallas Tripset. Fullständigt friville Airbus göra den tillgänglig för passagerare för underlätta resor i tider av covid-19.

Låt oss se alla tillsammans detaljer av denna nya och användbara app. Airbus verkar ha tänkt på allt för säkerhet användare som behöver eller vill börja om att flyga med flyg.

Tripset är den nya gratisappen från Airbus

Den nya heter Tripset gratis app från Airbus Group. Finns på båda Play Butik från Google än på App Store från Äpple, lovar att förenkla flygresor och återställa passagerarnas förtroende. här är video- presentation gjord av Airbus.

Efter de 3 flygplansprototyperna Airbus ZEROe drivs av väte förvånar kolossen oss genom att skapa enAnsökan väldigt intressant. På ett ställe kan resenärerna hitta alla nödvändig information för att slutföra överföra i full säkerhet:

  • hälsokrav nödvändigt innan avresan till bestämmelseorten;
  • gällande begränsningar på bestämmelseorten;
  • allmän information om flyg;
  • läge av resor.

Så här reser du i tider av Covid-19

All information, garanterar Airbus “personligen”, är uppdateras i realtid och garantera maximal sanningsenlighet. Denna app förenklar avsevärt livet för en användare som står inför en Resa med flyg i tider av Covid-19.

airbus-tripset-applikation

De restriktioner och de relaterade reglerna som ändras inte bara från land till land, utan även från stad till stad, kan att variera från timme till timme. Sök i flera källor efter uppdaterad information det kan bli stressigt och göra en trevlig resa till en mardröm. Airbus med Tripset gör allt detta till ett avlägset minne.

Nu användare som de kommer att ladda ner appen på deras smartphone kommer att ha till hands, alltid med dem, alla nödvändig information och nödvändigt. Airbus, med Tripset, har uppnått något otroligt som också hjälper flygbolagen mycket.

Relaterade Artiklar

Back to top button