Airbus A350: här är videon som avslöjar platser som endast är tillgängliga för piloter

Är du redo för en resa till hemliga platser och endast tillgänglig för piloter av flygplan? Välkommen till fängelsehålornaAirbus A350! Här är videon där en pilot tar oss in i de gigantiska Airbus-planens otroliga värld. Missa inte den här artikeln och se detta fantastiska klipp på en gång.

Airbus A350: exklusiva platser för flygbolagspiloter som avslöjas för allmänheten

Fortsätt vår recension här Tecnoandroidombord på det bästa flygplan. För några dagar sedan gick vi på‘Airbus A330neoi en underbar virtuell resa i sittbrunnen och på passagerarsätena.

Men idag ska vi göra mer. Vi kommer att låta oss åtföljas av en pilot inom en Airbus A350, men vi kommer inte bara att se sittbrunnen. Äntligen kommer vi att ha möjlighet att komma åt en av de platser som endast kan resas av piloter. Ingen passagerare har någonsin tagit sig in botten av flygplanet där de befinner sig programvara, elektriska kablar Och ledningar teknologisk.

Tack vare video- postat på kanalen Youtubebjornpilot”Vi kommer att upptäcka inte bara dessa korridorer, utan också våningssäng där piloter turas om att vila under långa flygtimmar, eftersom denna Airbus är avsedd för långdistanslinjer. Vi kommer också att gå ner i falldörr som förbinder sittbrunnen med elektroniskt system av planet. Äntligen kommer vi också att känna till några av de kommandon används av erfarna piloter och vi kommer att selandning av denna himlens juvel.

Videon från turnén på A350-modellen

Låt oss inte gå vilse i småprat. här är video- vi har pratat om hittills som avslöjar hemliga platser av en Airbus A350. Låt dig förvånas över mekaniken i detta flygplan och den otroliga tekniken den är utrustad med.

Kort sagt, en helt otrolig och unik resa. Fastän virtuell det var verkligen spännande. Det är inte varje dag som du ser det bankande hjärtat hos en i detalj Airbus A350. Den dagen du flyger detta odjur kommer du att veta vad som finns under dina fötter.

Relaterade Artiklar

Back to top button