Airbus A330neo: Att vara ombord på denna pärla är fantastiskt

Om du en dag kommer att befinna dig ombord på den nya Airbus A330neo betrakta dig själv lycklig. Flyg med denna pärla av teknologi Och design det ska bli riktigt coolt. Det är ett av de mest framgångsrika flygplanen hittills. Minskad förbrukning, skyhög komfort och enkel träning för piloter. Det här är Airbus A330neo.

Airbus A330neo: många fördelar i ett plan

Airbus A330neo är ett plan av linje som har många fördelar. Låt oss börja med de som säkert kommer att glädja flygbolagen.

Denna modell föddes frånerfarenhet avA350 och det betyder mycket. I ekonomiska termer tåg en pilot på bara 8 dagar är verkligen ett utmärkt mål. Och om du gör det lämpligt att flyga både Airbus A330neo och A350-modellen, ännu bättre. I själva verket är dessa två modellflygplan liknande aktivera det ena för det andra och vice versa.

airbus-a330neo-cockpit

En utmärkt lösning med tanke på att85 % besitter, i sin flottabåda.

Dessutom garanterar Airbus A330neo en besparingar av ca 25 % mindre än tidigare generationer. Detta är inte heller dåligt alls. Med hänsyn till att denna modell främst används för att täcka rutter medellånga upp att gå 18 tusen km.

Gott om komfort för passagerarna

Mycket kunde inte saknas från den nya Airbus A330neo bekvämlighet för passagerare. Denna modell är utrustad med stugor senaste generationens samtal Luftrum. Kort sagt, teknik och design till kundens tjänst.

Låt oss börja med att lista tjänster aktiv i Airbus A330neo för passagerare. Inte bara är IFE tillgängligt ellerUnderhållning på flygetmen också en satellit internetanslutning. Dessutom erbjuder miljön så mycket inom beboelighet med bekväma och vackert designade fåtöljer och lampor a LED färgad för att slappna av i ögonen, vilket gör en lång resa speciell.

Avslutningsvis kan vi säga att Airbus med sin A330neo har tänkt på allt. Inte bara vad gäller besparingar garanterat för flygbolagen, men särskilt inom bekvämlighet för dem som reser och måste möta många timmar i flygningen. Till stöd, bara för att hjälpa till att resa i tider av covid-19Airbus har skapat enspeciell app det kommer att förändra hur människor flyger.

Flygjätten fortsätter att växa genom att ge bort känslor till sina kunder och till vem kommer flyga på sina plan. Spjutspetslösningar med tekniker exceptionell. Framtiden är här och den är nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button