Airbnb: fick du också ett “Testdev”-meddelande?

airbnb-logo.jpg © Pixabay

Många användare av Airbnb-appen fick ett meddelande väldigt tidigt på morgonen (i USA), vilket var helt ofarligt. Ett litet skämt om en utvecklare eller ett enkelt fel, mysteriet förblir helt.

Halvvägs in i förra veckan, onsdag för att vara exakt, kan din Android-smarttelefon ha lyst upp med ett meddelande från Airbnb-appen som säger, ” Utvecklingstestning “. Ingen oro eller stolthet att härledas från det: du har varken blivit utvald för ett speciellt test eller blivit hackad. Det var bara en bugg.

airbnbtestdev © Airbnb

En händelse som förmedlas på Twitter

Vissa användare som fick meddelandet var snabba med att dela denna viktiga händelse i sin existens på Twitter. De flesta aviseringarna skickades mycket tidigt på onsdagsmorgonen, runt 3 eller 4 på morgonen nordostamerikansk tid, eller mellan 9 och 10 på morgonen i Frankrike. Uppenbarligen var det riktat till ett stort antal människor.

De mest vågade – eller de mest omedvetna – som vågade klicka på denna “Dev-test”-varning hade tyvärr inte rätt till den minsta överraskning: den återvände prosaiskt till hemsidan för Airbnb-applikationen, utan någon annan extravagans eller belöning.

Ursäkta, men inga förklaringar

Airbnbs talesperson Elle Wyve bad appanvändare om ursäkt: Ett pushmeddelande skickades av misstag till Android-användare av Airbnb-appen, och vi undersöker hur detta hände. Användare som fått meddelandet kan säkert ignorera det, och vi ber uppriktigt om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat. “.

Det är troligt att det här meddelandet bara skickades av misstag av en utvecklare som arbetar med appen. Den senare har förmodligen av misstag valt fel kanal för ansökan för sina tester. Det här testet fungerade åtminstone.

Tja, du kommer att hålla med, den här händelsen var inte dramatisk. Och om du bestämmer dig för att stänga av appaviseringar på Android, men du inte vet hur du gör det, följ guiden.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button