AfterShokz, ledaren inom benledningshörlurar, byter namn och tillkännager en ny produkt

Shokz AfterShokz OpenRun © Shokz

Företaget AfterShokz, känt för sina benledningshörlurar, tillkännager ett namnbyte samtidigt som de presenterar en ny produkt.

Från och med nu kommer det att behöva heta Shokz: ” Kortare, starkare, lättare att dela “, med företagets ord.

OpenRun, en ny produkt, men faktiskt inte riktigt

Ungefär som namnbytet som tar bort några bokstäver, bygger den nya produkten helt enkelt på något gammalt. OpenRun-hjälmen tar därför upp egenskaperna hos Aeropex-modellen, samtidigt som den lägger till en snabbladdning: på tio minuter erbjuder hjälmen en och en halv timmes lyssningstid.

Kort sagt erbjuder OpenRun-modellen en total autonomi på åtta timmar och är IP67-certifierad (mot damm och tillfälliga nedsänkningar). Den väger 26 gram och erbjuds till ett pris av 139,95 euro.

Shokz AfterShokz OpenSwim © Shokz

Shokz utnyttjar sitt namnbyte för att lyfta fram sin OpenSwim-modell, tidigare kallad Xtrainerez. Detta är en hjälm som du kan använda när du simmar tack vare dess IP68-standard som lovar nedsänkning upp till två meter vatten. Autonomi motsvarar OpenRun-modellen, nämligen åtta timmar. Skillnaden är att musiken måste lagras direkt i hörlurarna via de 4 GB lagringsutrymmet.

Bästa bluetooth-headseten: tester och jämförelse av de senaste modellerna

Vilket är det bästa bluetooth-headsetet för dig? Medan marknaden för trådlösa hörlurar exploderar, utelämnas inte Bluetooth-hörlurar och tillverkarna fulländar sina erbjudanden med allt lättare modeller, rekordautonomi och allt mer övertygande brusreducering. I denna jämförelse av de bästa bluetooth-hörlurarna presenterar vi modeller med och utan brusreducering, i en bred prisklass.
Läs mer

Källa: Pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button