affärer att göra? PS5 konfiskerades av fransk rättvisa för att snart auktioneras ut

Front PS5 © PlayStation

Av playstation 5 som beslagtas av de franska domstolarna läggs ut på auktion. Utgångspriset är satt till 400 euro.

Nästan två år efter lanseringen är PS5 fortfarande en sällsynt produkt som är mycket svår att skaffa. Om du inte kan få tag i en med de traditionella metoderna, var medveten om att den franska administrationen kommer att lägga ut modeller på auktion inom kort.

Startpris på 400 euro

Det här är PlayStation 5:or som har beslagtagits i rättsfall. Försäljningen organiseras av byrån för förvaltning och återvinning av beslagtagna och konfiskerade tillgångar (AGRASC), och kommer att äga rum den 4 och 5 oktober 2022 i Lyon och Marseille. Maison Drouot ansvarar för förvaltningen av dessa auktioner.

Lot 31 består av en PS5 åtföljd av dess DualSense-kontroller, grundpaketet som erbjuds av Sony. Lot 32 är lite mer intressant, eftersom det förutom konsolen inkluderar två kontroller och sex spel, bl.a. Spider-Man: Miles Morales och Watch Dogs: Legion.

Startpriset för lot 31 är 400 euro, medan en ny PS5 har sålts för 550 euro i butik sedan konsolprishöjningen förra månaden. Det är att förvänta sig att auktionerna kommer att nå åtminstone detta pris på 550 euro.

AirPods Pro, lyxbilar och klockor på auktion

Mellan brist på komponenter och skalpningsfenomen har PS5 varit slut i lager sedan lanseringen. För att få en måste du antingen registrera dig på en väntelista hos återförsäljare som erbjuder detta alternativ, eller köpa ett paket med spel som kraftigt ökar räkningen, eller gå igenom mer eller mindre legitima marknadsplatser, där priset ofta är högre än det officiella. Betygsätta.

Andra tekniska produkter kommer att säljas under denna auktion, som AirPods Pro. I övrigt kommer även lyxbilar från märkena Chevrolet Corvette, Ferrari, Jaguar eller Porsche samt smycken, guldmynt, diamanter, klockor (Rolex, Vacheron Constantin), lädervaror och tavlor att säljas. . För att komma åt auktionen finns den här.

Källa: BFM TV

Relaterade Artiklar

Back to top button