AdopteUnMec skickar 1 000 brev i luften, eller snarare, i rymden!

AdoptAMec © AdoptAMec

Dejtingapplikationen AdopteUnMec, svept bort av ett överflöd av romantik, erbjuder älskare chansen att skicka sina kärleksbrev ut i rymden.

Vi kan säga om detta initiativ att det inte kunde vara mer originellt. Den berömda appen AdopteUnMec, som älskar hjärtan och verkar vårda stjärnorna, har bestämt sig för att skicka hundratals kärleksbrev (totalt tusen) ut i rymden. Inte med hjälp av ballonger som, det måste sägas, inte skulle gå upp särskilt högt, utan ombord på en… raket. Det räckte trots allt att tänka på det.

Läs också:
Pornhub kommer att styra vem som laddar upp videor med hjälp av biometri

Resande kärleksbrev

Det franska företaget GEB AdoptAGuy, som driver AdopteUnMec, hade den goda idén att erbjuda brev från många älskare en kosmisk postrutt. Historia för att driva romantiken till sin klimax.

Det är ombord på en SpaceX Falcon 9-raket som missiven kommer att skickas i luften, för att färdas motsvarande, ännu mer, av en rundresa från planeten Jorden till Venus, det vill säga cirka 100 miljoner kilometer.

När bokstäverna väl är valda kommer de till Cape Canaveral, den berömda lanseringsbasen i Florida. Och låt de mest oroliga vara säkra: de kommer att vara kärleksfullt packade och skyddade, i en liten förpackning som bör väga runt 500 gram. Med en inverkan på 0,002 % på raketnyttolasten har ord aldrig varit så lätta.

Läs också:
Anonymitet, personuppgifter, integritet: myten om internetsäkerhet

Låt kärleken ta fart!

Två frågor bränner dina läppar, det är säkert: vad kommer det att hända med bokstäverna och framför allt hur man kan vara en del av missiven som drivs i full fart mot stjärnorna? När det gäller den första kommer bokstäverna att ansluta sig till den internationella rymdstationen (ISS) innan de sex månader senare återvänder till jorden, närmare bestämt i Atlanten, när drakkapseln har lossats, innan de förenas med mottagarna (med ett resecertifikat snälla), eftersom det fortfarande är det primära syftet med ett kärleksbrev.

För att vara bland de lyckliga vinnarna måste du först gå till AdopteUnMec.com-webbplatsen, med tanke på att verksamheten är öppen för alla, medlem eller inte av plattformen. Tävlingen har en framträdande plats, uppe till vänster på hemsidan, med en flik “Skicka ett brev i rymden”. Du måste först skriva brevet online, tillsammans med några personuppgifter (efternamn, förnamn, e-post, telefonnummer).

De 1 000 vackraste bokstäverna kommer sedan att utses av en jury som älskar söta ord. De 500 favoritbokstäverna kommer att vara handskrivna. Avsändare får ett speciellt skrivpaket, i form av en låda, med spets och bakplåtspapper. Och din bästa handstil borde göra resten.

Så om du känner för det, skynda dig att hitta de rätta orden, för du har bara till 1eh mars för att bekräfta ditt deltagande.

Har dina fjädrar!

Relaterade Artiklar

Back to top button