Adobe tillkännager Substance 3D Collection: Designer, Painter, Sampler och Stager, allt du behöver för att skapa 3D-projekt

Adobe Substance 3D © © Adobe

För amatörer och proffs som skapar 3D-innehåll lanserar Adobe en ny svit som heter “Substance 3D Collection”. Detta kommer att erbjudas till priset av 38,39 euro per månad, eller 422 euro för 12 månader, under det första året av prenumerationen.

Adobe har samlat fyra användbara verktyg för att skapa 3D-projekt i denna nya svit: Substance 3D Designer,
Substans 3D-målare,
Substans 3D-provtagare
och Substance 3D Stager. Klart nog att tillåta kreativa hjärnor att föra sina idéer till liv i tre dimensioner.

Läs också:
Microsoft kommer att ta bort Flash Player från Windows 10 i sommar

Fyra verktyg i Adobes Substance 3D Collection

Förstärkt av de senaste förvärven av Medium, specialiserat på realisering av virtuella verklighetsskulpturer, Mixamo, som tillåter laddning och skelettisering av 3D-karaktärer, samt Allegorithmic, som gav liv åt utbudet av substansverktyg, förnyar Adobe genom att erbjuda en ny svit centrerad på 3D-skapande.

Fyra verktyg kommer alltså att erbjudas mot en prenumeration på Substance 3D Collection-sviten. Den första, Substance 3D Designer, låter dig skapa dina egna material samtidigt som du erbjuder en mängd material och texturer, och sedan sätta ihop allt för att skapa ett slutgiltigt material. Den andra, Substance 3D Painter, arbetar med ett system av lager, maskor och masker för att ge 3D-objekt liv med realistiska material och texturer.

Den tredje, Substance 3D Sampler, använder AI för att skapa och modifiera ljus, detaljmaterial och texturer, och till och med skapa hybridmaterial från ett foto eller skannad ögonblicksbild. Slutligen, den fjärde, Substance 3D Stager, kombinerar olika element för att ge liv till en trovärdig 3D-scen. Praktiskt, projektet kan delas online för att vara tillgängligt för andra.

Läs också:
Adobe Photoshop körs nu inbyggt på Windows 10 ARM

Adobe förlitar sig på intuitiva verktyg

Med skaparna av virtuella fotografier eller föremål avsedda för försäljning i sikte, ” Substance 3D:s mål är att tillhandahålla lättanvända verktyg, samtidigt som de erbjuder toppmoderna tjänster, särskilt genom användning av artificiell intelligens “, enligt BDM.


Prismässigt för privatpersoner och frilansare lanseras Substance 3D Collection-sviten till 38,39 euro per månad för månadsformeln under det första året av prenumerationen, och 422 euro för årsformel, det vill säga en minskning med 20 % jämfört med priset. tillämpas följande år.

Månadsformeln kommer då att öka till 47,99 euro per månad och 527 euro per år. Tillräckligt med incitament för att stoppa handen i fickan?

Källor: Adobe
, Moderatorns blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button