Adobe-paketet med Photoshop och Lightroom för mindre än 10€ per månad!

För tillfället erbjuder Adobe ett mycket bra erbjudande på sitt Creative Cloud-paket inklusive i synnerhet Photoshop och Lightroom-programvara, men också 20 GB molnlagring! Passa på att erbjuda dig själv en månadslicens till -16%!

Jämförande Photoshop - Illustration

Varför välja Adobes Creative Cloud-plan:

  • Ett erbjudande inriktat på fotobehandling
  • Photoshop ingår
  • Lightroom ingår

Se Creative Cloud Photo-erbjudandet för 9,98 €/månad hos Adobe

Creative Cloud erbjuds till -16 % av Adobe just nu

Adobe gör allt 2022 och har satt ihop ett superpaket dedikerat till fotoredigering inklusive två av dess flaggskeppsprogram, nämligen Adobe och Lightroom. Och det, till ett bra pris! Därför erbjuder företaget dig Creative Cloud-paketet för foto för endast 9,98 €/månad. Så här är ett bra sätt att göra stora månadsbesparingar tack vare denna rabatt som gäller fram till idag.

Ännu mer, du kan nu göra ditt första prenumerationsår årligen och därmed förskottsbetala de kommande 12 månaderna av din licens mot €119,21. Adobe erbjuder dig med detta paket 20 GB molnlagring, för att säkert spara dina filer utan krångel. Ett mycket komplett förslag som kan bli föremål för full återbetalning inom 14 dagar efter ditt köp vid missnöje. Låt oss nu gå till detaljerna i detta erbjudande.

Ett komplett paket för fotoentusiaster

Med Creative Cloud-paketet blir det mycket lättare att ge dina önskningar och fotografiska idéer fritt spelrum. Och av goda skäl innehåller Creative Cloud Photoshop, en av de mest kända mjukvaran för bildskapande, komposition och redigering i världen. Den erbjuds alltså på både dator och iPad. Och om dina ändringar någonsin bara är lätta eller bara gäller grundläggande användningar, gör snabbt dina ändringar på smartphone och surfplatta tack vare Photoshop Express.

Det är perfekt för att möta alla typer av behov, från det mest spontana till det mest omtänksamma arbetet. Och Photoshop Camera är också här för att hjälpa dig. Låt artificiell intelligens hjälpa dig, både i skapande och redigering, att lägga till kameraeffekter på professionell nivå till din skapelse, på din smartphone.

Men det är inte allt, eftersom Creative Cloud också innehåller Lightroom, både dedikerat till att redigera och synkronisera foton lagrade på ditt Abobe molnkonto, tillgängliga på datorer, surfplattor och smartphones. Med det här erbjudandet kan du räkna med 20 GB lagringsutrymme och njuta av dina skapelser överallt, med en enkel internetanslutning. Slutligen är den sista produkten som ingår Photoshop Lightroom Classic, som låter dig redigera och organisera dina bilder direkt från din dator.

Creative Cloud är alltså en lösning som är lika omfattande som prisvärd, allt med mjukvara tillgänglig på datorer, surfplattor och smartphones!

Se Creative Cloud Photo-erbjudandet för 9,98 €/månad hos Adobe

Vilken är den bästa programvaran för fotoredigering 2022?

Om du vill vara medveten om de senaste innovationerna på marknaden eller helt enkelt jämföra erbjudandena innan du väljer detta paket signerade Adobe, konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av den bästa fotoredigeringsmjukvaran 2022 nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button