Adobe Aero och Gemini, de två nya ritverktygen för virtuell verklighet

Företaget passade på att för bara några timmar sedan presentera en rad nya produkter för sitt Creative Cloud Suite . Bland dem hittar vi Aero-projektet, ett nytt verktyg som gör det möjligt att bygga nya upplevelser relaterade till virtuell verklighet, förutom den nya Gemini projekt Mer ritningsorienterad med l’ Apple iPad .

Genom att kalla dem “Projekt”, detta den där Adobe vill veta är att det här är produkter som fortfarande finns i deras inledande skede så de är inte redo att lanseras och användas av alla ännu. Men med tiden tenderar de att bli fullt fungerande delar av sviten. Kreativt moln som vi har sett tidigare.

Tja, vi skulle säga att det faktum att Adobe lanserar en verktyg att skapa av erfarenheter av virtuell verklighet förvånar inte längre nästan alla, eftersom det är ett företag som generellt stödjer nya tekniska trender och drar fördel av dem på sina egna plattformar och produkter. Så den Aero-projekt som integrerar båda Adobe Dimension och photoshop fokuserar på att skapa av tillgångar av importera relaterat till AR och är i en privat beta . Samtidigt förväntas vi börja se de första resultaten med en mer definitiv och offentlig version i 2019.

Adobe fortsätter att stödja virtuell verklighet med Aero och Gemini

Det andra nya verktyget är Gemini-projektet, som använder några av de teknologi av Photoshop, inklusive dess målning av motor för att skapa en separat ritapplikation fokuserad på att använda iPad av Äpple . Applikationen innehåller också några funktioner andra befintliga ritverktyg från samma företag, som t.ex photoshop skiss och Illustrator Rita .

Dessutom har ett nytt paket integrerats som innehåller verktyg för urval och maskering, rutnät ritguider och en blandning av vektor ritningsfunktioner . Det är intressant att veta det Kyle T. Webster ligger bakom denna nya utveckling, som Adobe har köpt dem photoshop verktyg från Webster för att implementera dem i deras utveckling förra året.

Således kommer illustratörer att ha nya, mer naturliga penslar gjorda av Kyle Webster, levande borstar sådana som akvareller och oljor, nya sätt att göra urval, eller maskera och förvandla designelement; allt detta tack vare teknologi av Adobes forskningsteam . Avslutningsvis kommer vi att säga att Gemini-projektet kommer att stödja samma penslar som är tillgängliga i Photoshop, såväl som annan dynamik, och vi kommer att ha möjlighet att hantera filer mellan de två program .

Relaterade Artiklar

Back to top button