AdBlock döljer tillfälligt innehåll från Twitter, Wikipedia eller till och med Amazon…

Annonsblock © FOTAGE VECTOR PHOTO / Shutterstock.com

Används av miljontals internetanvändare runt om i världen, AdBlock
drabbades nyligen av ett litet tekniskt problem som gjorde att visst innehåll försvann på mycket välbesökta webbplatser. Men det finns en väldigt enkel teknik för att lösa detta problem…

Under de senaste dagarna har AdBlock- och AdBlock Plus-användare märkt en brist på innehåll på sina vanliga webbplatser. Faktum är att Wikipedia, Amazon eller Twitter hade stora buggar som frånvaron av bilder och till och med, när det gäller det sociala nätverket, omöjligheten att ladda tweets. Om det är svårt att veta orsaken bakom detta fel är det dock mycket enkelt att åtgärda det.

Läs också:
Twitter köper Scroll-annonsblockerare

Redan ett problem åtgärdat?

I en webbläsare med AdBlock installerat går du helt enkelt till applikationsinställningarna, sedan till fliken “avancerade inställningar” och klickar på knappen “uppdatera alla filterlistor”. Naturligtvis är denna manipulation inte nödvändigtvis nödvändig, eftersom annonsblockerarens kundsupport hävdar att problemet “ har redan korrigerats av sina lag.

Enligt vissa välinformerade internetanvändare kan detta missöde ha orsakats av en nyligen genomförd ändring av filtren som innebar att AdBlock systematiskt skulle ha blockerat “medieinnehållet” på sajterna i fråga. När detta skrivs är situationen tillbaka till det normala.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button