Acer Chromebook 315 laptop till ett bra pris under Prime Day

Tempot på Prime Day 2022 är frenetisk och så vi kommer omedelbart att dyka in i ännu en kampanj inom området bärbara datorer.

acer

Är du ofta på resande fot kommer du utan tvekan att uppskatta denna Acer Chromebook 315. Som du kommer att kunna se är det en mycket praktisk och framför allt mångsidig maskin för att arbeta under bra förhållanden.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

Acer Chromebook 315 i korthet:

  • En högkvalitativ Full HD-pekskärm
  • Extremt lätt bärbar dator
  • Flytande och snabb på kontorsautomation

Så istället för att faktureras för €329, säljs denna Acer Chromebook 315 för bara €209 under Prime Day.

Hitta Acer Chromebook 315 för 209 € på Amazon

En extremt prisvärd dator

Under Prime Day, som äger rum den 12 och 13 juli 2022, kan kunder som prenumererar på Amazon Prime-tjänsten få mycket förmånliga erbjudanden. För att enkelt kunna komma åt programmet för den amerikanska jätten som specialiserat sig på onlineförsäljning, aktivera din kostnadsfria 30-dagars provperiod utan dröjsmål (sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år). Allt du behöver göra sedan är att dra nytta av -35 %-kampanjen som påverkar vår kära Acer Chromebook 315.

De vanliga villkoren gäller självklart med gratis hemleverans eller avhämtningsställe. En tvåårig tillverkargaranti gäller också. Men förutom dessa inslag finns det inget speciellt att rapportera.

Acer Chromebook 315: en mycket ergonomisk dator

Denna Acer-designade bärbara dator har en 15,6-tums Full HD-skärm omgiven av supertunna ramar som en bonus. Observera i förbigående att denna panel är taktil. Detta gör att du lättare kan navigera i gränssnittet och mellan de olika applikationer som du har installerat.

När det gäller prestanda så har Acer Chromebook 315 en Intel Celeron N4020-processor associerad med 4 GB RAM. Denna konfiguration resulterar i exemplifierande fluiditet. Å andra sidan är det viktigt att notera att denna PC inte är gjord för att spela. Den har också 64 GB eMMC-lagring och ChromeOS operativsystem.

Slutligen, notera att Acer-datorn har en tunn design och en högst märkbar lätthet (1,63 kg för 20,3 mm tjocklek). Storleken kommer därför att reduceras extremt under resor. När det gäller kontakter kommer du framför allt att ha tillgång till två USB Type C-portar.

Acer Chromebook 315

Hitta Acer Chromebook 315 för 209 € på Amazon

Chromebooks för alla behov

Om du behöver mer information om dessa datorer samtidigt som du upptäcker kvalitetsalternativ, är vår jämförelse av de bästa Chromebooks för tillfället till ditt förfogande.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button