Acer Chromebook 314: utmärkt erbjudande på den här bärbara datorn till början av läsåret

acer_chromebook314

Behöver du en effektiv bärbar dator för kontorsautomation till ett lågt pris? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på Acer Chromebook 314 på 219 € istället för 349 €, det vill säga 37 % besparing.

Acer Chromebook 314: bra valuta för pengarna

  • Ett korrekt tekniskt blad för sitt pris
  • En fullständig anslutning
  • Lätt och kompakt

Se Acer Chromebook 314 laptop-erbjudandet för 219 €

En fantastisk kampanj hos Amazon

Det här erbjudandet på den bärbara datorn Acer Chromebook 314 erbjuds av Amazon, som tillhandahåller gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom fyra arbetsdagar, eller inom två arbetsdagar för snabb leverans. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 54,75 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Acer Chromebook 314: en prisvärd produkt för läsårets början

Detta erbjudande är därför intresserad av en bärbar dator från Acer, ett välkänt varumärke inom området, modell Chromebook 314. Som namnet antyder, bäddar denna bärbara dator in Chrome OS, operativsystemet från Google.

Acer Chromebook 314 har en 14″ FHD-skärm, Intel Celeron N4020-processor, Intel UHD Graphics 600 GPU, 4GB RAM och 32GB eMMC-hårddisk. Det är möjligt att dra nytta av en ettårig testversion på Google One för att dra nytta av 100 GB onlinelagring. Ett blygsamt tekniskt blad, men ärligt för det visade priset, vilket bör säkerställa god produktivitet för kontorsbruk.

På kontaktsidan är Acer Chromebook 314 ganska välförsedd: två USB 3.1 Gen1-portar, två USB Type C-portar, en microSD-kortläsare och en 3.5 ljud/mikrofon combo-jack. Naturligtvis stöder den 802.11ac Wi-Fi. Den ger därför också det väsentliga på denna punkt.

Allt är insvept i ett enkelt men elegant ljusgrå fodral (förutsatt att du gillar Google Chrome-logotypen), som dessutom är extra kompakt. Med en vikt på endast 2,29 kg för 48 cm på längden, 6,5 cm på bredden och 31 cm på höjden är den ett val för mobila arbetare. Speciellt eftersom Acer Chromebook 314 lovar en mycket god autonomi: upp till 12,5 timmar.

acer_chromebook314

Se Acer Chromebook 314 laptop-erbjudandet för 219 €

Hitta ultrabooken du behöver med vår jämförelse

Innan du tar en närmare titt på denna Amazon-kampanj, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa ultrabooks 2021 för att se vad konkurrenterna erbjuder på denna mycket mångsidiga marknad.

Relaterade Artiklar

Back to top button